Concurs > Fii prima/primul din România care vede filmul 300: Ascensiunea unui Imperiu

300: Rise of an Empire / 300: Ascensiunea unui Imperiu, distribuit de MediaPro Distribution, va putea fi văzut, din 7 martie, în cinematografele din întreaga țară.

Însă, pentru că britanicii ne-o iau înainte și-l pot vedea încă de săptămâna viitoare, din 26 februarie, când are loc avanpremiera mondială, împreună cu MediaPro, îți oferim șansa să fii printre primii care văd 300: Rise of an Empire.

Mai multe detalii după câteva date despre film.

Trailer 300: Rise of an Empire

Sinopsis
După colosala confruntare de la Termopile, lacomul rege Xerxes continuă în forţă consolidarea puterii imperiului persan, urmărind nemilos expansiunea teritoriului său şi dezvoltarea unei armate invincibile.
Cu o flotă impresionantă condusă de răzbunătoarea Artemesia, Xerxes îşi concentrează toată puterea pentru a-l opri pe generalul Themistokles care doreşte să unifice toate teritoriile greceşti.

Așadar, acum că ai văzut despre ce este vorba, iată ce trebuie să faci pentru a fi una dintre cele cinci persoane câștigătoare a câte unei invitații la avanpremiera mondială a filmului 300: Rise of an Empire, care va avea loc miercuri, 26 februarie, (și) în București:

Trimite-ne pe email (300@blogdecinema.ro) o poză care să sugereze nerăbdarea cu care aștepți să vezi acest film (nu este obligatoriu să fie o poză cu tine) și cele mai interesante cinci poze vor fi cele câștigătoare. În plus, vor apărea și pe pagina noastră de Facebook.

Luni, 24 februarie, pe la prânz, vom anunța câștigătorii.

Poster 300: Rise of an Empire

afis-300-ROE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *