Concurs Film Cafe

Împreună cu Film Cafe, vă invităm la un nou concurs, în urma căruia puteți câștiga unul dintre cele trei seturi de cești de cafea Film Cafe oferite ca premii.

Ce trebuie să faceți este să citiți cu atenție recomandările noastre din programul Film Cafe din lunile iunie și iulie și să răspundeți la întrebarea de mai jos.

În primul rând, chiar astăzi, 22 iunie, debutează serialul Revenirea la Lonesome Dove.
Iată despre ce este vorba în film:
„Căpitanul” Call tocmai şi-a înmormântat prietenul, Gus, la Lonesome Dove şi plănuieşte să revină la ferma din Montana. Văzând o turmă de cai sălbatici, decide că îi va mâna către nord cu ajutorul lui Isom şi Gideon Walker. Gideon îi angajează pe Agostina Vega şi pe văcarii mexicani să îl ajute. Call părăseşte echipa şi se îndreaptă către Nebraska, întâlnindu-l pe Cherokee Jack alături de un grup de indieni, întâlnire care aproape că îl costă viaţa. În Montana, Newt şi Jasper se implică într-un schimb de focuri şi ajung în închisoare. Şansele ca să supravieţuiască linşării sunt slabe, până când Dunnegan îi eliberează. Newt a salvat-o pe soţia sa, Ferris, din mâna unei bande de hoţi de cai, iar Dunnegan şi-a exprimat recunoştinţa. Însă Newt şi Jasper vor trebui să lucreze pentru Dunnegan pentru a-şi putea păstra libertatea. Acesta din urmă are planuri măreţe cu vitele în viitor, însă Compania Fermieră Hat Creek nu este interesată de el.

jane-doe-til-death-do-us-appart
Pe 25 iunie, va fi difuzat filmul Jane Doe: Până ce moartea ne va despărți.
De această dată, traficantul de arme notoriu Armand Nostrum (Tom Castranova), închis pe viaţă, moare aparent de infarct chiar înainte să-i poată trăda pe ceilalţi implicaţi în operaţiunea sa. Kathy, cu numele de cod „Jane Doe”, se implică în caz atunci când trupul lui Nostrum dispare din spitalul închisorii în pofida celor mai stricte măsuri de securitate. Încercând să afle ce s-a întâmplat, se descoperă posibilitatea ca Nostrum să nu fi murit. Lui Kathy i se permite în sfârşit să-i mărturisească soţului ei, Jack (William R. Moses), despre activităţile sale secrete.

Iar la finalul lunii (pe 29 și 30) iunie, avem Jack și vrejul de fasole: Povestea adevărată.
Când sunt descoperite oasele unui uriaş, viaţa lui Jack Robinson se dă peste cap. El află adevărul despre această poveste şi cum poate să repare greşelile unui strămoş hrăpăreţ.

În iulie, Film Cafe ne-a pregătit:

neverland
miniserialul Neverland/Tărâmul de nicăieri.
Crescut pe străzile Londrei la trecerea dintre secole, orfanul Peter şi amicii săi supravieţuiesc folosindu-se de curaj şi inteligenţă, trăind ca nişte pungaşi tineri îndemânatici. Acum, au fost recrutaţi de mentorul lor, Jimmy Hook, să şterpelească o comoară nepreţuită, despre care unii cred că este magică și că îi transportă într-o altă lume. Nicăieri este tărâmul unor jungle albe şi mistere legendare ale tinereţii fără sfârşit, în care prieteni necunoscuţi şi duşmani smulşi din timp îi întâmpină pe noii călători cu emoţii şi îngrijorare. Aceste grupuri includ banda unor piraţi din secolul XVIII, conduşi de Elizabeth Bonny, ahtiată de putere şi tribul indienilor americani Kaw, conduşi de un şaman care a protejat mult timp secretul spiritelor copacilor de Bonny, ceea ce a dus la război. Însă cum lupta pentru salvarea acestei lumi strainii şi frumoase devine crucială, Hook, Peter şi pungaşii pierduţi se gândesc că îmbătrânirea poate fi mai puţin importantă decât maturizarea, chiar acolo în noul lor cămin, numit Nicăieri.

Omul de Tinichea
DG, chelneriţă într-un orăşel rural, este transportată în Zona Exterioară, un tărâm cândva prosper, controlat de vrăjitoarea Azkadellia. În timp ce DG îşi caută părinţii, întâlneşte câţiva prieteni noi care o ajută în călătorie – printre aceştia, Glitch, un om căruia i s-a furat creierul; Wyatt Cain, fost poliţist care îl caută pe ucigaşul familiei sale şi Raw, o creatură asemănătoare cu un leu care poate vedea viitorul. În acest timp, Azkadellia caută smaraldul, cheia consolidării puterii sale asupra acestui tărâm.

Călătorie spre centrul Pământului
În 1812, tânărul aristocrat britanic Edmund Talbot călătoreşte pe mare în Australia şi învaţă mai multe despre sine şi despre viaţă decât şi-ar fi dorit.

Pinocchio
O poveste italiană despre Gepetto, un fabricant de jucării solitar şi micul său „fiu” din lemn, Pinocchio, o marionetă neastâmpărată care vrea să se transforme într-un băieţel adevărat.

Pentru programul complet, puteți vizita site-ul oficial FilmCafeTV.ro.

Iar acum iată și întrebarea:

Set-cana---filmCafeCum se numește prietenul pe care ‘căpitanul’ Call l-a înmormântat la Lonesome Dove?

Răspunsurile le așteptăm prin formularul de mai jos, până vineri, 5 iulie.

Concurs încheiat

Cei trei câștigători vor fi anunțați în urma tragerii la sorți, sâmbătă, 7 iulie, pe pagina noastră de Facebook.

Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *