Concurs-fulger > Care este filmul tău de animație preferat

Cea de-a șaptea ediție a Festivalului internațional de animație Anim’est debutează vineri seară, cu proiecția, în premieră, a filmului ParaNorman, regizat de Chris Butler și Sam Fell, pentru care și-au împrumutat vocile Anna Kendrick, Casey Affleck, Christopher Mintz-Plasse, John Goodman, Kodi Smit-McPhee sau Leslie Mann.

Ei bine, Blog de Cinema și Anim’est îți oferă două invitații duble la festivitatea de deschidere de vineri seară dacă ne spui până mâine, joi, 4 octombrie, la orele 23:59, care este filmul tău preferat de animație.

Cei doi câștigători vor fi anunțați vineri dimineață pe pagina noastră de Facebook și pe contul de Twitter, dar și prin email (așadar, asigură-te că adresa de email pe care o lași atunci când comentezi este una reală).

Rețineți că vineri va începe un alt concurs, prin care vom oferi alte două invitații duble la festivitatea de închidere a Anim’est.

Etichete:

14 comentarii la „Concurs-fulger > Care este filmul tău de animație preferat”

    1. Ok. Carevasăzică, am aflat top 3-ul tău: Oblio, Snow White şi Tangled. Jeez, nu-mi vine să cred că mi-l amintesc şi eu pe Oblio.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *