Concurs > Oscar 2012

Este timpul pentru concurs! De prin toamna anului trecut, de când s-a dat startul ”sezonului premiilor„, ți-am adus toate informațiile necesare pentru a fi la curent cu tot ce se întâmplă cu privire la premiile Oscar de anul acesta. Din păcate, s-a dovedit o cursă destul de plictisitoare, iar majoritatea câștigătorilor sunt ușor de prezis.

Însă, hai să te vedem pe tine! Poți nimeri câștigătorii celor 12 categorii de mai jos? Dacă da, atunci câștigi automat o invitație pentru două persoane la film (oferită de Hollywood Multiplex) și un DVD (oferit de Transilvania Film). De asemenea, alte patru persoane vor primi câte un DVD.

Perioada de desfășurare a concursului: 19.02.2012 – 25.02.2012.

Desemnarea câștigătorilor
Concursul va fi câștigat de acea persoană care va nimeri fie toți câștigătorii tuturor categoriilor din formularul de mai jos (12 din 12), fie, în cazul în care nimeni nu nimerește câștigătorii tuturor celor 12 categorii, persoana care va fi cât mai aproape de a-i nimeri pe toți. În cazul în care vor fi mai mulți concurenți la egalitate, se va recurge la tragere la sorți.
Pentru celelalte patru DVD-uri puse în joc, sunt eligibili toți participanții, indiferent de răspunsuri.

Un participant nu se poate înscrie decât o singură dată în concurs.

Câștigătorii vor fi anunțați prin email și pe pagina noastră de Facebook: luni, 27 februarie 2012.

Etichete:

Un comentariu la „Concurs > Oscar 2012”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *