Concurs > Poți câștiga trei postere IMAX „Captain America: Civil War” – ediție limitată

concurs-postere-captain-america

Au trecut aproape două săptămâni de când s-a lansat în cinematografe Captain America: Civil War. Criticii l-au lăudat. Publicului i-a plăcut, aflându-se în momentul de față în fruntea topului încasărilor pentru a doua săptămână consecutiv.

Dar dacă, totuși, nu l-ai văzut încă, ar trebui să iei în considerare că cea mai bună experiență o ai la IMAX. Regizorii Joe și Anthony Russo au filmat cele 17 minute de luptă dintre Răzbunători cu noile camere ALEXA IMAX de 65 mm și trebuie să vezi asta așa cum se cuvine.

Pentru a marca Războiul Civil dintre Răzbunători și pentru a evidenția echipele supereroilor, artistul Matt Ferguson a creat trei postere IMAX exclusive. Îi poți vedea pe: Iron Man, alături de War Machine și Black Panther, Captain America alături de Bucky și Scarlet Witch, dar și Black Widow, Hawkeye, Vision și Falcon.

Dacă dorești un set cu aceste trei postere, răspunde mai jos la întrebarea: Tu de partea cărui erou ești și de ce ai vrea să vezi filmul în IMAX?

Vom anunța numele câștigătorilor vineri, 20 mai, pe pagina noastră de Facebook.

14 comentarii la „Concurs > Poți câștiga trei postere IMAX „Captain America: Civil War” – ediție limitată”

  1. Pingback: #PoateVăInteresează Unde pleacă directorii de marketing? - Cristian China Birta

  2. juravlea teodor

    Cand vine vorba de banda desenata Civil War, fara indoiala sunt de partea lui Captain America, deoarece forma tratatului pe care Tony Stark si guvernul l-au pus in practica implica inregistrarea tuturor „super-eroilor” (unii fiind mai putin „eroi” ca altii), deci care restrictiona libertatea lor. In film, insa, tratatul implica doar schimbarea organizatiei private a „Razbunatorilor” intr-una complet controlata de Serviciul de Securitate al Statelor Unite. In opinia mea, ambele tabere au argumente foarte bune, dar, chiar si asa, sunt de partea lui Captain America, fiindca daca se va ivi vreun pericol pe care Razbunatorii il pot invinge, dar nu le este dat voie, acesta ar putea avea consecinte grave.

  3. De partea lui Iron Man pt ca mereu am fost fan Spidey :D. Si as vrea sa vad filmul in format IMAX pt experienta unica pe care o ofera aesta

  4. Mihalcea Teodor Cătălin

    Oh, bună intrebare. Mi se pare un bun personaj Cap, dar răman la Iron Man. Dacă Marvel a inceput cu Stark, așa am inceput și eu. Cui nu i-ar plăcea să fie un playboy miliardar, dar și cu roboți in garaj? Ok, ok, am fost #teamIron și din cauza lui Scarlet Johansson.

    Am văzut filmul, 3D, dar nu IMAX, fiind din brașov, nu avem posibilitatea, dar cred că prin IMAX, glumele lui Ant-Man sau Spidey ar fi mai grozave!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *