Concurs > Spune-ne ce-ți place și ce nu-ți place la mymagicSTAR

Prin ediția aceasta a concursului organizat în colaborare cu Hollywood Multiplex și Transilvania Film și care are ca premii o invitație pentru două persoane la film și două DVD-uri originale, ne propunem să aflăm de la voi ce anume facem bine și ce facem mai puțin bine, dacă sunt lucruri pe care ați dori să le găsiți pe site și momentan nu sunt, ce apreciați cel mai mult la mymagicSTAR, ce considerați că poate fi îmbunătățit și ce anume v-ar face să reveniți zilnic pe un site de cinema.

Așteptăm răspunsurile voastre în secțiunea de comentarii, de mai jos, până vineri, 25 noiembrie 2011, orele 23.59. Câștigătorii vor fi anunțați pe email până cel târziu duminică 27 noiembrie.

14 comentarii la „Concurs > Spune-ne ce-ți place și ce nu-ți place la mymagicSTAR”

 1. Imi plac sectiunile pe care le aveti. Mi s-ar parea interesant daca a-ti avea si un Forum sau newsletter.
  As reveni zilnic pe un site de cinema, pentru a vedea ultimele aparitii si pentru a citi cele mai noi stiri.
  La mymagicSTAR,cel mai mult apreciez calitatea informatiilor!

 2. Mi-ar placea sa gasesc pe site recenzii ale tuturor filmelor cum sunt de exemplu cele pe care le-ati scris pentru Twilight. As vrea sa aflu si unde ruleaza un film la cinema (nu am gasit aceasta informatie) Bara de sus cum „Acasa”, „Filme”, etc. ar putea fi scrisa cu alt font, sa aiba butoanele colorate, ceva sa atraga atentia. Este greu sa revin zilnic pe un site de cinema, cred ca cea mai buna solutie ar fi concursurile ce ofera cadou bilete la film.

 3. recunosc, este pentru prima data cand vizitez site-ul si am ramas cu o impresie bunicica, informatiile din fiecare sectiune din bara pentru prima vedere au fost chiat foarte complexe si bune, poate ca formatul acesta cu pagini albe trebuie lucrat, eu optam pentru o culoare mai relaxanta ca pentru viyionarea unui film.
  bravo, o sa mai trec pe aici

 4. Cismaru Denise-Raluca

  Cel mai mult la acest site imi plac topurile pe care le faceti si parerile despre filme atat ale bloggerilor, cat si ale criticilor. Informatiile despre filme sunt si ele bune, dar ar trebui sa fie mai dezvoltate. O sectiune cu CONCURSURI ar fi si ea binevenita si poate si un FORUM. Mi-ar placea sa vad niste recomandari despre filmele care merita vazute de la vedetele noastre. Iar la descrierea filmului sa apara si cinema-urile unde pot fi vizionate.

 5. Buna ziua ceea ce imi place mie la siteul dumneavoastra sunt urmatoarele :
  -imi place acel magicMeter care arata valoarea unui film dupa mai multe cronici
  -imi place ca sunteti la timp cu filmele
  -imi place ca aveti sectiunea in care aflam ce filme se vor lansa in continuare la cinema
  -sectiune Festivaluri care ne tine la curent cu tot ce se intampla la Festivalurile de film de la noi .
  Ceea ce ar trebui in plus :

  -o sectiune in care suntem anuntati cu data de lansare a DVD-uri;l in Romania
  -o sectiune de concursuri .

 6. Buna seara, imi place mult ca aveti si o sectiune Interviuri, mi-ar placea daca ati avea mai multe recenzii cu notele acordate filmelor, apoi o sectiune Concurs si nu ar fi deloc rau daca ati avea langa fiecare film si cinematograful unde ruleaza respectivul film. Formatul site-ului contine, dupa parerea mea, prea mult alb, poate nu ar fi rau daca ati mai lucra la culori.

 7. Chetan Maria Cristina

  Pe ce filme merită să dai banii? intri pe http://www.mymagicstar.com si cu suguranta vei gasi raspunsul!
  Rrebuie doar câteva click-uri pentru a explora extraordinara lume a filmelor. Este unul dintre cele mai bune situri de specialitate, oferimd userului toate informatiile de care are nevoie.
  Mi-ar placea sa vad niste recomandari despre filmele care merita vazute de la mai multi useri, deci putina promovare nu ar strica!

 8. îmi place ideea de site unde se pot găsi toate părerile criticilor / blogerilor români despre filme și nu numai. de aceea cred că este recomandabil să fie eliminați criticii străini, iar recenziile să continue să fie adăugate în funcție de cum apar pe site-urile respective. acum am văzut că rareori se mai adaugă vreo părere, dacă ea nu a fost publicată în prima săptămână în care filmul a rulat în România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *