Concurs > Câștigă două invitații duble la filmul Transcendence

Vineri, 25 aprilie, se va lansa în cinematografe filmul Transcendence, primul film regizat de Wally Pfister, directorul de imagine tradițional al lui Christopher Nolan. Împreună cu CinemaPRO, scoatem la concurs două invitații duble la acest film.

Scenariul a fost scris de către debutantul Jack Paglen, iar din distribuție fac parte Johnny Depp, Paul Bettany, Rebecca Hall, Kate Mara, Morgan Freeman, Cole Hauser.

Trailer Transcendence

Sinopsis Transcendence
Doctorul Will Caster (Johnny Depp) este cel mai apreciat cercetător din domeniul inteligenţei artificiale, căutând soluţia de a reuni într-o singură maşinărie conştiinţa colectivă, cu informaţii din toate domeniile stiintei şi emoţia umană. Experimentele sale controversate l-au făcut celebru, însă au atras în acelaşi timp şi antipatia extremiştilor anti-tehnologie.

În urma unei violente încercări de a-l opri, activiştii nu au făcut altceva decât să îl aducă mai aproape de realizarea obiectivului pentru care a muncit întreaga sa cariera. Will devine astfel prima conştiinţă uploadată într-un sistem informatic, care caută încontinuu să obţină controlul şi puterea supremă.

Pentru a intra în concurs, tot ce trebuie să faci este să lași un comentariu în care să ne spui care este posterul tău preferat dintre cele de mai jos (sunt 4 postere; este suficient să menționezi al câtelea este preferatul tău).

Invitațiile sunt valabile în perioada 28 aprilie-1 mai, la CinemaPRO, din București. Câștigătorii vor fi desemnați prin tragere la sorți și anunțați sâmbătă, 26 aprilie, pe pagina noastră de Facebook.

50 de comentarii la „Concurs > Câștigă două invitații duble la filmul Transcendence”

Comentariile sunt închise.