Concurs > O zi din viață

Nu mai este mult până pe 26 august, când ingeniosul proiect al regizorului Kevin MacDonald – O zi din viață/Life in a Day – va fi prezent și pe ecranele cinematografelor din România.

Pentru cei care nu știu despre ce vorbesc, cred că ar trebui să adaug faptul că pentru acest proiect, realizatorii au cerut publicului să prezinte într-un filmuleț o zi din viața lor, mai exact să filmeze cum își petrec ziua de 24 iulie 2010 și să încarce video-ul pe YouTube. La final, s-au trezit cu peste 80.000 de filmulețe din 192 de țări. Ei bine, dintre acestea au trebuit să extragă esențialul și pe 27 ianuarie 2011, în premieră la Festivalul de la Sundance și live pe YouTube, Life in a Day a putut fi văzut pentru prima dată. Iată, mai jos, sesiunea de ”Q&A” ținută de realizatori după prezentarea filmului la Sundance.

Unii dintre voi s-ar putea să-l fi văzut deja, deoarece filmul lui Kevin MacDonald a încheiat Festivalul Internațional de Film Transilvania – TIFF – din acest an.

Cu ocazia lansării oficiale și în România a documentarului Life in a Day, Transilvania Film a organizat un concurs, la care marele premiu este un IPhone 4. Află și tu cum îl poți câștiga!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *