Știri
 

Creed II (2018)

Creed II

 

Creed II (2018) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
23.11.2018
Durata:
130 minute
Rating:
AP12 - Acordul părinților pentru minori sub 12 ani
Site oficial:
Creed II (2018)
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 15 critici/bloggeri de mai jos.
65%
65


Parerea ta
9 voturi

 
Actori

Sinopsis Creed II (2018)

Viața a devenit un număr de echilibristică pentru Adonis Creed. Între obligațiile de natură personală și pregătirile pentru următorul meci, Adonis ajunge în fața celei mai mari provocări din viața sa. Are de înfruntat un oponent ce are legături cu trecutul familiei sale și asta nu face altceva decât să intensifice apropiata bătălie din ring. Rocky Balboa e mereu în colțul lui Adonis, sprijinindu-l. Împreună, cei doi vor înfrunta moștenirea lor comună, vor pune la îndoială cauzele și motivele pentru care merită să lupți și vor descoperi că, în cele din urmă, nimic nu e mai important decât familia.0

 
Recenzii Creed II (2018)
 
 
Ştefan Dobroiu – Cinemagia
Chiar şi cei care nu au nicio pasiune pentru box pot pleca de la acest film meditând pe seama alegerii unui ţel şi pe trasarea paşilor de urmat pentru a-l atinge.
Andra Avram – Filme-cărți
Previzibil de la primul uppercut scenaristic și până la ultimul croșeu regizoral, filmul rămâne la podea toate cele 130 de minute, fără suspans, fără subtilităţi.
Cain Noble-Davies – FilmInk
Oferă multe momente foarte emoționante alături de meciurile de box excelent redate
Neil Soans – Times of India
Interpretările foarte bune combinate cu regia fermă și precisă a lui Steven Caple Jr. ne asigură că, deși Creed II poate fi văzut mai mult ca o plăcere vinovată, nu e nicio rușine să te bucuri de el.
A.O. Scott – New York Times
Creed II este un film remarcabil, un film despre box, plin de momente duioase, care onorează tradițiile apreciate ale genului în vreme ce aduce ceva nou și palpitant.
Odie Henderson – RogerEbert.com
Creed II cade în păcatul sequel-urilor […] dar reușește să nu-și piardă focusul de la umanitatea personajelor sale principale.
David Fear – Rolling Stone
”O bucată din trecut care încearcă să fie prezent”, așa se descrie Balboa la un moment-dat. Așa s-ar putea descrie și Creed II.
Ian Freer – Empire
Creed II este pentru Creed ceea ce sunt sequel-urile la Rocky pentru original: o variantă mai generică, cu o poveste mai puțin conturată. Diferența se pare că o face Coogler.
Rodrigo Perez – The Playlist
Creed II este exact ce ai putea dori de la un film Rocky/Creed
Tom Jorgensen – IGN
Singurul lucru care duce povestea mai departe sunt interpretările lui Michael B. Jordan, Tessa Thompson și Sylvester Stallone, dar acestea aproape că se pierd într-o mare de oportunități ratate.
Todd McCarthy – Hollywood Reporter
Nimic de aici nu a fost gândit prea mult și nici nu există ceva care să te surprindă
Chris Nashawaty – Entertainment Weekly
Steven J. Caple Jr. a reușit să creeze o poveste fantastică despre tați și fii, despre vină și iertare, despre singurătate și familie
Eric Kohn – Indiewire
Știm la ce să ne așteptăm de la astfel de povești, dar atât Creed cât și sequel-ul său ne invită să uităm – pentru a putea redescoperi emoția din nou.
Benjamin Lee – The Guardian
Creed II merită să fie aplaudat.
Justin Chang – Los Angeles Times
Genul acela de sequel rar care nu lasă senzația că repetă greșelile vechi.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)