Crowdfunding > Filmul Herman – omul din spatele terorii

herman-crowdfunding

Filmul Herman – omul din spatele terorii beneficiază de săptămâna aceasta de o a doua campanie de strângere de fonduri. Aceasta are ca scop strângerea banilor necesari postproducției, onorariilor actorilor și echipei, cât și achitării datoriilor din timpul producției.

Herman – omul din spatele terorii este un film de ficțiune, inspirat de povestea lui Eugen Turcanu și de evenimentele Experimentului Pitești/fenomenului re-educării.

Filmul urmăreste povestea de viață a unui tânăr român în perioada anilor 1942-1954 și transformarea lui o dată cu mișcările sociale ale vremii.

Este un proiect realizat cu suflet, pentru suflet. Vă invit cu drag și sinceritate să luați parte la finalizarea lui, implicându-vă ca membru al echipei, suporter, partener și sponsor. Mai avem doar câteva etape până când filmul nostru va vedea lumina sălilor de cinema. Fiți cu noi, fiți lângă noi!
– Victoria Baltag, regizoarea filmului

Echipa filmului a pregătit numeroase surprize celor care doresc să contribuie, printre care se află și licitarea ceasului pe care actorul Ion Caramitru l-a purtat în film, o întâlnire cu echipa de producție, posibilitatea de a deveni producător asociat, invitații la premieră și la petrecerea de premieră, distincția de onoare ‘Art Angel’, și multe altele, pe care le puteți descoperi pe pagina campaniei.

În plus, companiile au posibilitatea să doneze cei 20% din impozitul anual pe profit.

Scopul acestei campanii este să strângă suma de 45.000 de euro.

Pitch campanie Herman – omul din spatele terorii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *