Cumpără un bilet la filmul Nuntă în Toscana și poți câștiga un weekend în doi la Toscana

Vezi update concurs.

Săptămâna aceasta va avea loc premiera în cinematografele din România filmul olandez Toscaanse bruiloft sau Nuntă în Toscana, o comedie romantică în regia lui Johan Nijenhuis, după un scenariu de Anne-Louise Verboon, Maarten Lebens și Tijs van Marle, aceeași echipă care s-a ocupat și de Verliefd op Ibiza/Loving Ibiza.

Cu această ocazie, distribuitorul român Taylor Projects invită spectatorii și la un concurs: orice bilet cumpărat la Nuntă în Toscana în prima lună de la premieră va intra la o tragere la sorți unde premiul va fi un weekend în doi la Toscana.

Sinopsis Nuntă în Toscana

„Nunta în Toscana” o are în centrul filmului pe Sanne și petrecerea de nuntă pe care o organizează. La aceasta nuntă, Sanne se întâlnește cu cavalerul de onoare, Jeroen, iar spectatorul devine convins că cei doi se vor căsători la rândul lor; totusi, Jeroen, cu toate că este frumos și bogat, este și un adevărat ticălos: s-a culcat cu aproape toate femeile de la nuntă și este mândru că nu s-a atașat sufletește de niciuna. Așadar, cum am putea crede că Sanne, o romantică incurabilă, s-ar putea îndrăgosti vreodată de el? Ce schimbare ar putea ea aduce unui bărbat dependent de sex, care evită orice relație sentimentală cu vreo femeie?

Nuntă în Toscana beneficiază și de o coloană sonoră pentru care André Rieu a compus – împreună cu violonistul Frank Steijns – trei piese noi: „Tuscan Wedding Waltz„, „Volare con te” și „Bella Tarantella”.

Trailer Nuntă în Toscana

Poster Nuntă în Toscana

nunta_in_toscana_poster

Un comentariu la „Cumpără un bilet la filmul Nuntă în Toscana și poți câștiga un weekend în doi la Toscana”

  1. Pingback: Muzica lui André Rieu pe coloana sonoră a filmului „Nuntă în Toscana”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *