Cumperi un bilet la filmul Nuntă în Toscana și poți ajunge chiar în Toscana

nunta_in_toscana_concurs

V-am mai spus despre concursul distribuitorului Taylor Projects, care aduce în România filmul Nuntă în Toscana. Acesta ar fi trebuit să aibă premiera la finalul lunii august, însă din diferite motive, lansarea lui a fost amânată pentru vineri, 23 octombrie. Dar concursul rămâne valabil.

Astfel, cu un singur bilet cumpărat în perioada 23 octombrie – 23 noiembrie la Nuntă în Toscana, poți intra în concursul care are ca premiu două nopți de cazare în stil toscan, într-un oraș din apropierea Florenței (Italia), cu mic dejun inclus și o ceremonie de nuntă simbolică sau o nuntă de bronz, argint ori aur (reînnoirea jurămintelor de nuntă).

Premiul se poate revendica până la finalul anului, iar deplasarea în Toscana se poate face la o dată aleasă de câștigător, până pe 31 decembrie 2016, cu excepția lunii august.

Și asta nu este tot. Există și un premiu 2, oferit tot prin tragere la sorți, care constă într-un weekend pentru două persoane la Pensiunea „Toscana Rustica” din Județul Gorj.

Cei care doresc să intre în concurs trebuie să trimită copia biletului la adresa organizatorului (SC Taylor Pojects SRL, str. Roşiorilor nr. 12., Oradea, judeţul Bihor, 410204) sau pe cale electronică, la adresa de e-mail: promotie@taylorprojects.ro, menţionând sloganul concursului: Câştigă o nuntă în Toscana. Participanţii vor înscrie pe copia biletului numele, adresa poştală, număr telefon şi adresa de e-mail.

Sinopsis Nuntă în Toscana

„Nunta în Toscana” o are în centrul filmului pe Sanne și petrecerea de nuntă pe care o organizează. La aceasta nuntă, Sanne se întâlnește cu cavalerul de onoare, Jeroen, iar spectatorul devine convins că cei doi se vor căsători la rândul lor; totusi, Jeroen, cu toate că este frumos și bogat, este și un adevărat ticălos: s-a culcat cu aproape toate femeile de la nuntă și este mândru că nu s-a atașat sufletește de niciuna. Așadar, cum am putea crede că Sanne, o romantică incurabilă, s-ar putea îndrăgosti vreodată de el? Ce schimbare ar putea ea aduce unui bărbat dependent de sex, care evită orice relație sentimentală cu vreo femeie?

Nuntă în Toscana beneficiază și de o coloană sonoră pentru care André Rieu a compus – împreună cu violonistul Frank Steijns – trei piese noi: „Tuscan Wedding Waltz„, „Volare con te” și „Bella Tarantella”.

Trailer Nuntă în Toscana

Galerie foto Nuntă în Toscana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *