De azi, televiziunea AMC este și în România

amc-in-romania

Poate că nu ați auzit de televiziunea AMC, însă, cu siguranță, vă sunt cunoscute seriale precum Mad Men, The Walking Dead sau Breaking Bad. Acestea sunt producții originale AMC. Iar odată cu achiziționarea companiei Chello Media de către AMC Networks, pentru suma de aproape un miliard de dolari, aceasta din urmă anunța în prima jumătate a acestui an rebrandingul canalului MGM în AMC International.

Televiziunea MGM se află în România încă din 2006 și difuzează filme din arhiva studiourilor Metro-Goldwyn-Mayer.

Începând de azi, aceasta își schimbă numele în AMC și va continua să difuzeze filme ale studiourilor MGM, dar și producții Paramount sau Sony.

În plus, AMC va oferi telespectatorilor și seriale originale, precum Halt and Catch Fire (creat de producătorii executivi ai lui Breaking Bad), care va debuta chiar în această seară, de la ora 22:00, și The Divide, care va rula joia, tot de la 22:00.

În ce privește filmele, luna noiembrie îi este dedicată lui Woody Allen, în fiecare zi de marți fiind programată câte o creație a cineastului american.

De asemenea, vor putea fi văzute și filme clasice, precum Capote, Bad Influence sau The Long Goodbye.

“Din 2015 plănuim să difuzăm noi programe la doar câteva zile distanţă de debutul lor în SUA, astfel ne asigurăm că programele AMC sunt disponibile telespectatorilor noştri foarte repede”,
a declarat Málnay B. Levente, Chief Executive Officer al AMC Networks International – Central Europe.

Momentan, AMC este disponibilă în rețelele UPC, Focusat, Akta și alți operatori zonali.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *