De ce eu?, disponibil online, prin video-on-demand

De-ce-eu_video-on-demand

Filmul De ce eu?, regizat de Tudor Giurgiu, a avut premiera pe 27 februarie și a putut fi văzut până în prezent de peste 53.000 de spectatori.

Iată că acum este disponibil și pe site-ul deceeu.ro, prin video-on-demand, la preţul de 8 euro sau 8,5 dolari. Plata se poate face online, prin intermediul unui card sau cu ajutorul unui cont de PayPal.

Filmul este disponibil doar pentru publicul din afara României și a Republicii Moldova. La noi și în Moldova, De ce eu? va putea fi vizionat în curând pe platforma HBO GO.

Sinopsis De ce eu?

Cristian este un tânăr procuror idealist care încearcă să rezolve un complicat caz de corupție în tumultuosul context social-politic din România anilor 2000. El investighează cazul unui coleg procuror suspectat de luare de mită, fals şi uz de fals, sustragere de documente. Ancheta are însă implicaţii la nivel extrem de înalt și îi spulberă tânărului magistrat încrederea în justiţie. Încercînd să descopere adevărul, Cristian intră într-o zonă periculoasă și se expune unor revelații dureroase și neașteptate.

Trailer De ce eu?

Din distribuția filmului fac parte: Emilian Oprea, Mihai Constantin, Andreea Vasile, Dan Condurache, Liviu Pintileasa, Mihai Smarandache, Alin Florea, Lucreția Mandric, Sore Mihalache, Ionuț Caras, Virgil Ogășanu.

Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *