De ziua ta, ai intrare liberă la ComicCon

Organizatorii East European Comic Con s-au gândit să facă o surpriză tuturor celor care-și sărbătoresc ziua de naștere în perioada 9 – 11 mai și le oferă acestora intrare gratuită la eveniment.

Pentru a beneficia de această ofertă, doritorii vor trebui să se înregistreze în prealabil pe site-ul www.comic-con.ro. Accesul gratuit este disponibil numai primelor 350 de persoane înscrise.

În plus, la fel ca și anul trecut, Faber-Castell va organiza la East European Comic Con un nou concurs de desen. De data aceasta, tema este „Supereroi și mediul înconjurator”. Startul concursului se va da vineri, 9 mai, ora 16:00 și se va încheia duminică, 11 mai, ora 12:00.

Participanții vor trebui să se folosească de imaginație și talent pentru a crea un personaj original pe parcursul celor două zile, fiindu-le puse la dispoziție unelte profesionale oferite de Faber-Castell sau propriile ustensile.

Cei care doresc să ia parte la acest concurs trebuie să aibă cel puțin 14 ani împliniți și să dețină un bilet de acces general la Comic Con. Cele mai bune desene vor fi recompensate cu premii în valoare de 500 de euro.

Mai multe detalii despre concurs puteți găsi pe pagina de Facebook a Faber-Castell România.

East European Comic Con se află la cea de-a doua ediție și se va desfășura în perioada 9-11 mai, la Romexpo și Pullman Hotel. Printre invitați se numără Jason Momoa (Urzeala Tronurilor, Conan, Stargate Atlantis), Mark Sheppard (Supernatural, Dr.Who), Natalia Tena (Harry Potter, Urzeala Tronurilor), dar și cosplayeri cunoscuți, precum Yaya Han, sau artiți de benzi desenate, precum Ian Churchill.

Biletele pot fi achiziționate din rețelele Myticket, Eventim și din magazinele Diverta din țară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *