Știri
 

Deepwater Horizon (2016)

Deepwater Horizon: Eroi în largul mării

 

Deepwater Horizon (2016) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
30.09.2016
Durata:
107 minute
Rating:
AP12 - Acordul părinților pentru copii sub 12 ani
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 9 critici/bloggeri de mai jos.
77%
77


Parerea ta
2 voturi

 
Actori

Sinopsis Deepwater Horizon (2016)

Pe 20 aprilie 2010, a avut loc unul dintre cele mai mari dezastre naturale produse de omenire: explozia platformei petroliere Deepwater Horizon din Golful Mexic. O poveste bazată pe fapte reale, aducând în prim plan actele de curaj ale unor oameni care au condus la salvarea mai multor vieţi şi care au schimbat istoria.0

 
Recenzii Deepwater Horizon (2016)
 
 
Sorin Mincă – IGN
Cu toate că este un film reușit, în esență nu-i decât un alt film biografic despre un eveniment tragic (de obicei pe teren american), care apar de la an la an.
Peter Bradshaw – The Guardian
Spiritul lui Irwin Allen este reînviat pentru secolul al 21-lea în acest minunat de intens film despre un dezastru care s-a întâmplat în realitate.
Andy Crump – Paste Magazine
Tehnica filmului n-ar trebui să fie o problemă. Substanța poveștii care creează tensiunea face ca impactul narativ al lui Deepwater Horizon să aibă de suferit.
A.O. Scott – New York Times
Furia și durerea pe care le simți la ieșirea din cinematograf consituie o compensație simbolică pentru eșecul justiției din realitate.
Justin Chang – Los Angeles Times
Atât în acest film cât și în precedentul său, Berg și-a făcut treaba cu o sinceritate brută, totul afișând o veridicitate uimitoare, în timp ce a arătat că își cunoaște punctele sale forte, dar și limitele.
Chris Hewitt – Empire
O reprezentare fidelă și fără să fie lipsită de sens despre unul dintre cele mai mari dezastre din istoria petrolieră americană, propulasată de niște interpretări excelente.
Gregory Ellwood – IndieWire
Ce s-a întâmplat în Deepwater a fost îngrozitor și ar fi putut fi prevenit. Iar Berg i-a făcut mândri, în mare parte, pe supraviețuitorii acelei tragedii și pe familiile celor ce au pierit cu acest film entertaining care aduce oarecum istoria la viață.
Todd McCarthy – Hollywood Reporter
Tot ceea ce contează aici este faptul că acest film consituie o transpunere realistă, fără să pară falsă, și plină de acțiune a uneia dintre cele mai mari dezastre din istoria petroliferă a Americii.
Brian Tallerico – RogerEbert.Com
Totul pare mai degrabă făcut la comandă decât o operă de artă sau chiar o bucată de entertainment.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)