Detective Pikachu a primit undă verde

detective pikachu pokemon movie

Una dintre cele mai surprinzătoare știri care a venit de la ediția de anul acesta a Comic Con-ului de la San Diego a fost faptul că filmul Detective Pikachu a primit undă verde din partea companiei Legendary Entertainment.

Legendary are în portofoliu filme precum trilogia Dark Knight, Watchmen, Godzilla sau mai recentul Warcraft.

După ce Warcraft nu a avut încasările care se așteptau de la el, Legendary era în căutarea unui nou proiect bazat pe un joc, iar căutarea a luat sfârșit odată cu isteria recentă apărută în jurul pokemonilor și al jocului Pokemon Go!

Astfel, Legendary Entertainment a anunțat că va realiza în parteneriat cu The Pokémon Company primul film Pokemon live-action, iar producția acestuia urmează să înceapă în 2017.

Din ce știm până acum, povestea filmului se va concentra în jurul lui Pikachu, care rezolvă mistere în genul unui Sherlock Holmes autentic. Dar n-a fost anunțat niciun regizor încă și nici vreun scenarist și nici despre distribuție nu s-a făcut nicio dezvăluire.

La fel ca și în cazul altor filme ale companiei Legendary, Universal Pictures se va ocupa de distribuție în afara Japoniei, urmând ca în România distribuitor să fie, cel mai probabil, RoImage 2000.

Etichete:

Un comentariu la „Detective Pikachu a primit undă verde”

  1. Pingback: - Lua-v-ar dracu cu Pokemon Go! - Ba p-a mă-tii! - Cristian China Birta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *