Disney a lansat un teaser pentru Star Wars: Episodul VII

Cu aproape un an înainte de lansarea pe marile ecrane, cei de la Walt Disney au prezentat un teaser trailer de 88 de secunde a celui mai așteptat film de anul viitor – Star Wars: The Force Awakens. Episodul VII din saga Star Wars, filmul este continuarea celor realizate de George Lucas, iar acțiunea se petrece la 30 de ani după întâmplările din Episodul VI.

Chiar dacă nu arată multe în cele 88 de secunde, teaserul demonstrează că J.J. Abrams a dorit să rămână cât mai aproape de universul creat de Lucas. Filmările s-au încheiat de-abia la începutul lunii, astfel că mai este mult până la produsul final, care va fi lansat pe 18 decembrie 2015 în România, aceeași dată ca și în Statele Unite ale Americii.

Filmul este regizat de J.J. Abrams, care s-a ocupat și de scenariu, alături de Lawrence Kasdan. Din distribuție fac parte actorii John Boyega, Daisy Ridley, Adam Driver, Oscar Isaac, Andy Serkis, Lupita Nyong’o, Gwendoline Christie, Crystal Clarke, Pip Andersen, Domhnall Gleeson, care se vor alătura actorilor din primele episoade: Harrison Ford, Carrie Fisher, Mark Hamill, Anthony Daniels, Peter Mayhew, Kenny Baker.

Teaser trailer Star Wars: The Force Awakens

Un comentariu la „Disney a lansat un teaser pentru Star Wars: Episodul VII”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *