Divorț și Insecure, două noi seriale la HBO

divorce-insecure-hbo-seriale

Două noi seriale debutează luni, 10 octombrie, la HBO: Divorce/Divorț și Insecure. Primul episod al ambelor seriale va fi disponibil gratuit pe HBO GO.

Divorce/Divorț

Creat de Sharon Horgan, care s-a mai ocupat și de Catastrophe, primul sezon al seriei Divorce are 10 episoade și o are în centru pe Frances care, după mai bine de un deceniu de mariaj și doi copii, începe să-și reevalueze viața și relația tensionată cu soțul ei, Robert.

Trailer Divorț

https://youtu.be/NEYmqBgXDRY

Divorce marchează revenirea actriței Sarah Jessica Parker într-un serial de televiziune după un deceniu de la finalul lui Sex and the City.

Din distribuție mai fac parte Thomas Haden Church, Molly Shannon, Talia Balsam, Tracy Letts, Sterling Jerins, Charlie Kilgore. Fiecare episod al acestui serial ținând 30 de minute.

Insecure / Nu-i totul alb sau negru

După Divorce, HBO va transmite un nou serial, Insecure, care prezintă prietenia a două femei de culoare, precum și experiențele lor mai puțin plăcute.

Creatoarea lui Insecure este Issa Rae, care a ajuns cunoscută în 2011 cu serialul web difuzat pe YouTube, Mis-Adventures of Awkward Black Girl. Acesta a câștigat destul de rapid un număr impresionat de abonați, ajungând la peste 20 de milioane.

Trailer Insecure

https://youtu.be/c5hFP9avseY

În Insecure, Issa Rae spune că a dorit să prezinte oamenii de culoare ca niște oameni obișnuiți: Am vrut să prezint o femeie de culoare cu care să mă identific, am vrut să le dau oamenilor de culoare ocazia de a fi niște oameni obișnuiți. Obișnuiți în sensul de a face lucruri pe care le face orice om zi de zi, să fie plictisiți, să aibă probleme de cuplu, fără a pune accentul pe diferența rasială.

Ambele producții originale vor fi difuzate la HBO din 10 octombrie, în fiecare luni, Divorț de la 05:00 și 21:00, iar Insecure de la ora 05:30 și 21:30. Serialele vor fi disponibile pe HBO GO, iar primul episod din fiecare va putea fi urmărit fără abonament din 12 octombrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *