Doar pe 29 septembrie, Roger Waters The Wall poate fi vizionat în cinematografele Cinema City

roger-waters-the-wall

Filmul-concert Roger Waters The Wall va putea fi vizionat doar pe 29 septembrie în peste 2000 de cinematografe din întreaga lume, printre care se numără și cele din rețeaua Cinema City din România.

Inspirat din The Wall Live, cel mai mare turneu din lume susținut de un artist solo, filmul Roger Waters The Wall durează 133 de minute și a fost filmat cu cea mai modernă tehnologie.

Premiera a avut-o anul trecut, la Festivalul Internațional de Film de la Toronto, regizori fiind Roger Waters și Sean Evans.

Pe lângă imaginile din turneu, filmul cuprinde și secvențe din viața personală a lui Roger Waters și se încheie cu The Simple Facts, o conversație neregizată între Roger Waters și bateristul Nick Mason, în cadrul căreia aceștia răspund întrebărilor primite de la fani.

Eram ca o familie mare pe drum, eram 189 de persoane și eram fericiți. Așa că 29 septembrie este o ocazie perfectă pentru a ne aminti nu doar de cei pe care i-am iubit, dar și de cei pe care îi iubim deși nu mai sunt cu noi sau nu s-au născut încă. Cenușă și diamante, prieteni și dușmani, suntem toți egali la sfârșit.
– a declarat Roger Waters pentru revista Rolling Stone

Trailer Roger Waters The Wall

Filmul va putea fi vizionat în multiplexurile Cinema City din Arad Atrium Mall, Arena Mall Bacău, Gold Plaza Baia Mare, City Park Constanța, Brăila Mall, Iulius Mall Cluj, Iulius Mall Iași, Euro Mall Pitești, Ploiești Shopping City, Shopping City Mall Târgu Jiu, Promenada Mall Târgu-Mureș, Iulius Mall Timișoara și AFI Palace Cotroceni București (sală obișnuită și sală VIP).

Toate spectacolele vor avea loc de la ora 20.00.

Preţul biletelor este de 35 lei în toate cinematografele din țară.

În București, prețul biletelor este de 45 lei pentru o proiecție obișnuită, respectiv de 60 lei pentru o proiecție VIP în AFI Palace Cotroceni.

Biletele pot fi cumpărate de la casa de bilete, complet digitalizată, și online.

Afiș Roger Waters The Wall – 29 septembrie

Afis-Roger-Waters

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *