DokStation – singurul festival de filme documentare muzicale din București

DokStation_poster

Pe 23 septembrie va debuta prima ediție a DokStation – singurul festival de filme documentare muzicale din București. Astfel, timp de trei zile, până pe 25 septembrie, pasionații de film și muzică vor putea viziona filme documentare recente, aduse în premieră în România, care spun povești despre muzică – povești din studio, de pe scenă și din culise, povești despre muzici, vorbe și viziuni, povești ale unor muzicieni cu eșecurile și succesele lor.

Momentan, știm doar patru titluri care vor rula, dar zilele următoare vor fi anunțate și celelalte titluri din program, precum și lista cu concertele care vor avea loc.

Din program

Gary Numan: Android in LaLa Land (2016)

Regia: Steve Read, Rob Alexander

Eat That Question: Frank Zappa in His Own Words (2016)

Regia: Thorsten Schütte

Imagine Waking up Tomorrow and all Music has Disappeared (2015)

Regia: Stefan Schwietert

Imagini din vis (2016)

Regia: Sorin Luca

Proiecțiile de la prima ediție a DokStation vor avea loc în câteva cartiere din București, în cele două spații ale Centrului de Creație, Artă și Tradiție al Municipiului București, CreART – Grădina cu filme și Teatrelli (sectorul 1), la Teatrul de Vară “Mihai Eminescu” – Parc Lia Manoliu (sectorul 2), la Expirat Halele Carol (sectorul 5) și în Amfiteatrul Parcul Drumul Taberei (sector 6).

Un comentariu la „DokStation – singurul festival de filme documentare muzicale din București”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *