Știri
 

Două lozuri (2016)

Două lozuri

 
doua-lozuri-poster
doua-lozuri-poster
doua-lozuri-poster

Două lozuri (2016) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
07.10.2016
Durata:
85 minute
Site oficial:
Două lozuri (2016)
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 5 critici/bloggeri de mai jos.
90%
90


Parerea ta
10 voturi

 
Actori

Sinopsis Două lozuri (2016)

În stilul caracteristic, aflat la ananghie, românul visează la un loz norocos și la un câștig peste noapte, dar, când îl lovește norocul, nu știe cum să reacționeze.
Povestea se învârte în jurul celor trei protagoniști, Sile, Dinel și Pompiliu ( Dragoș Bucur, Dorian Boguță și Alexandru Papadopol), care află că nu e de ajuns să fii declarat câștigător doar pentru că ai toate numerele bifate pe bilet, ci e nevoie să “suferi” până ajungi milionar, așadar, vor trece printr-o serie de aventuri pentru a se putea prezenta la Loterie și a-și ridica premiul.1

 
Recenzii Două lozuri (2016)
 
 
Magda Mihăilescu – All About Romanian Cinema
Polemic sau nu, Paul Negoescu le bate obrazul acestora din urmă, demonstrând că vulgaritatea, chiar dacă s-a întins ca o buruiană, poate fi ocolită. Spectatorul merită respectul de a fi complice și în altfel de jocuri
Cristi Mărculescu – marculescu.ro
Două lozuri este un film necesar prin ce este (comedie de public) și leneș prin cum este (cameră fixă, zero fason umoristic din regie). ”Se râde” la modul general, la modul personal eu am râs odată, când intra genericul de final.
Angela Georgiana Alexandru – CineAmator
„Doua Lozuri” nu doar incearca, dar chiar reuseste sa se rupa de tiparul dramelor tipice din peisajul autohton si cu glume furate din aceleasi cadre, distreaza fara sa tina discursuri moralizatoare.
Mihai Brezeanu – Liternet
Un film mic pentru oameni mari care ştiu să râdă, să privească şi să primească.
Cristina Zaharia – Port.ro
Splendid filmat şi cu bună înlănţuire a cadrelor, fără timpi morţi sau de umplutură, filmul te prinde încă de la primele cadre din pregeneric.


1 comentariu


  1.  
    Marius

    am ras de la un capat la altul. splendid. bate orice comedioara vazuta in ultimii 7-8 ani de la hollywood

    Răspunde


    (obligatoriu)