Două postere noi pentru Escape Plan, un film cu Schwarzenegger și Stallone

Sylvester Stallone și Arnold Schwarzenegger își dau din nou întâlnire într-un film. De data aceasta nu mai este vorba despre o nouă parte din The Expendables, ci despre Escape Plan, un film regizat de suedezul Mikael Håfström, al cărui Evil/Ondskan, din 2003, s-a bucurat de mai multe premii și nominalizări la diverse festivaluri din întreaga lume.

Scenariul le aparține lui Miles Chapman, cunoscut pentru Road House 2: Last Call, și lui Jason Keller, care a scris scenariul și pentru Machine Gun Preacher sau Mirror Mirror.

Summit Entertainment a lansat trailerul la finalul lunii iunie, iar ieri a dezvăluit două postere destinate pieții internaționale.

Din distribuție mai fac parte Jim Caviezel, Curtis „50 Cent” Jackson, Vinnie Jones, Vincent D’Onofrio și Amy Ryan.

Sinopsis

Ray Breslin (Sylvester Stallone), o autoritate recunoscută în întreaga lume în domeniul securității, acceptă o ultimă misiune: să dea spargerea la o fortăreață ultra-secretă, căreia i se spune The Tomb. Numai că ajunge, pe nedrept, la închisoare și, astfel, se vede nevoit să facă echipă cu Emil Rottmayer (Arnold Schwarzenegger) pentru a evada din cea mai securizată închisoare care a fost cosntruită vreodată.

Escape Plan a fost prezentat în premieră, la finalul lunii iulie, la Comic-Con-ul de la San Diego, iar, la noi, va apărea în cinematografe pe 1 noiembrie.

escapeplan-intlposter1-full

escapeplan-intlposter2-full

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *