Două teasere noi pentru La limita de jos a cerului

Filmul lui Igor Cobileanski, La limita de jos a cerului, se va lansa în cinematografe săptămâna viitoare, pe 27 septembrie. Cu o săptămână înainte, distribuitorul Saga Film a dezvăluit două teasere noi, pe care le puteți vedea mai jos.

Mai întâi, însă, iată și ce spune regizorul Igor Cobileanski despre filmul său:

Scenariul original al filmului „La limita de jos a cerului” a fost scris de Corneliu Porumboiu și acesta a fost, probabil, unul dintre cele mai „problematice” aspecte pentru mine, la nivelul emoțional, pentru că îmi închipuiam că spectatorii se vor gândi la filmele lui când îl vor vedea pe al meu și-l vor compara cu ele. Am avut noroc de un scenariu scris cu foarte mult talent, de un producător foarte dedicat, de o echipă tehnică profesionistă și de un director de imagine experimentat. Toate acestea împreună au făcut ca filmul să existe și, cel mai important, mi-au dat curajul să trec peste lipsa de încredere pe care o implică un debut.

Iar producătorul Alex Teodorescu explică ce l-a atras la acest film:

Ce m-a atras pe mine în proiectul acesta este scenariul foarte bun, și în mod special faptul că vorbește despre o lume care nu are direcție, căreia îi lipsesc unitatea și scopul. Locul care se potrivește perfect descrierii acestei lumi este Moldova de astăzi, unde am și filmat. Post-producția a fost lungă, iar filmul a avut mai multe versiuni, până când, cu ajutorul monteurilor Eugen Kelemen și Cristina Ionescu, am ajuns la o variantă care mi-a plăcut mie, regizorului și producătorului executiv Mihaela Popescu (totodată și story editor). Îi sunt recunoscător (Mihaelei pentru că, prin pură determinare și talent, a ajutat acest film să prindă o formă, și) lui Igor, care a îmbogățit lumea cinema-ului cu o onestă și profundă privire asupra Basarabiei de astăzi.

Teaser 1: Oameni & Cuci

Teaser 2 : Topca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *