Două trailere noi pentru Only God Forgives

În aceeaşi zi în care s-a anunţat că filmul lui Nicolas Winding Refn, Only God Forgives, a fost selecționat la ediția din acest an a Festivalului de la Cannes, două noi trailere au apărut pe internet.

Only God Forgives îi are pe Ryan Gosling și Kristin Scott Thomas în rolurile principale. Alături de cei doi, îi vom mai putea vedea pe Tom Burke, Yayaying, Sahajak Boonthanakit sau Vithaya Pansringarm.

Despre ce este vorba în Only God Forgives:
Julian (Ryan Gosling), un englez care trăiește în Bangkok, este o figură respectată în cadrul lumii criminale din oraș. Împreună cu fratele său, Billy (Tom Burke), acesta conduce un club de box tailandez, care nu este altceva decât un paravan pentru contrabanda de droguri. Când Billy este ucis, mama celor doi frați, Jenna (Kristin Scott Thomas), sosește din Londra pentru a aduce acasă trupul fiului său.
Jenna însăși este în fruntea unei puternice organizații criminale și este obișnuită să obțină de fiecare dată ce-și dorește. Prin urmare, decide să răzbune moartea lui Billy, declanșând astfel un război sângeros.

Only God Forgives va fi adus în România de Independența Film și va avea premiera pe 18 octombrie.

Trailer nou pentru Only God Forgives

Trailerul francez pentru Only God Forgives

https://vimeo.com/64293544

Un comentariu la „Două trailere noi pentru Only God Forgives”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *