După dealuri are poster și trailer

După dealuri, cel de-al treilea film regizat de Cristian Mungiu, se apropie de lansarea în cinematografele din România, care se va întâmpla pe 26 octombrie. Până atunci, însă, va rula în avanpremieră în cadrul Les Films de Cannes à Bucarest, eveniment ce va avea loc între 19 și 25 octombrie.

Astăzi, 18 septembrie, cu aproximativ o lună înainte de avanpremiera filmului, compania de distribuție Voodoo Films a prezentat posterul oficial şi trailerul celui mai nou film regizat de Cristian Mungiu.

Selectat la ediția din acest an a Festivalului de film de la Cannes, După dealuri a fost ales, cu numai câteva zile în urmă, să fie reprezentantul României în cursa pentru premiul Oscar acordat celui mai bun film străin, în timp ce la Cannes a fost dublu premiat: pentru scenariu și pentru cea mai bună interpretare feminină (Cosmina Stratan şi Cristina Flutur).

Scenariul a fost scris tot de către Cristian Mungiu, cel care, de altfel, este și regizorul, având la bază romanele non-ficţionale ale Tatianei Niculescu Bran.

După dealuri are și un site oficial, iar din octombrie va fi distribuit în peste 30 de țări, compania care se ocupă de distribuția internațională fiind Sundance Selects.

Trailer-ul oficial al filmului După dealuri

Poster-ul oficial al filmului După dealuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *