Eveniment > Un cvintet sub clar de lună, la Clubul Țăranului

eveniment clubul taranului

Sâmbătă, 20 august, la Clubul Țăranului din București, va avea loc evenimentul Un cvintent de scurtmetraje sub clar de lună, în cadrul căruia se vor viziona cinci scurtmetraje realizate de regizori tineri, după care va urma un Q&A cu realizatorii filmelor. Seara se va încheia cu un concert al celor de la The Kryptonite Sparks.

Iată ce scurtmetraje se vor putea viziona:

Crochiu (2016)

Regia: Dan Iliuță

Acțiunea filmului se petrece într-o minunată gărdină, o sursă de inspirație inepuizabilă. Într-o casă din 1920, un pictor încearcă să afle dacă este singur sau nu.

Ziua când am dat de aripi (2016)

Regia: Dan Iliuță

O poveste sinceră despre copilărie, teamă și dragoste, în care un bunic, care și-a îngrijit nepoata cu o afecțiune deosebită încă din ziua în care părinții ei s-au stins din viață, se găsește lovit de posibilitatea de a renunța la fată, din cauza vârstei înaintate și a posibilităților materiale reduse. Amândoi sunt conștienți de apropierea inevitabilă a unei destrămări, iar pentru a mai petrece timp împreună, se decid să pornească într-o excursie cu cortul, care se schimbă peste noapte într-o buclă de neprevăzut și aventură.

SPID (2016)

Regia: Bogdan Mureșanu

Ce se întâmplă dacă un șofer de taxi disperat vrea să se sinucidă în timp ce doi pasageri speriați sunt blocați pe scaunele din spatele taxiului?

Deasupra tuturor (2016)
Regia: Victor Cioabă și Iacob Paștina

Povestea unui om vârstnic, care este pasionat de Univers și merge la planetariu pentru a fi martor la o aliniere rară de planete. Către final, are parte de o experiență ce îi taie respirația.

REC (2016)

Regia: Lorand Toth și Doru Clita

The Kryptonite Sparks va încheia seara cu un concert în care va combina muzica indie, alternative și hard rock.

Trupa este compusă din Răzvan Diaconu – voce + chitară, Rareș Diaconu – bass + backing și Răzvan Anton – tobe.

În cazul în care nu sunteți familiarizați cu muzica lor, iată cam la ce vă puteți aștepta.

Evenimentul Un cvintet sub clar de lună va avea loc sâmbătă, 20 august, începând cu ora 19:00, la Clubul Țăranului (din incinta Muzeului Țăranului Român). Intrarea este liberă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *