Știri
 

Everything, Everything (2017)

Absolut tot

 
everything-everything-poster
everything-everything-poster
everything-everything-poster

Everything, Everything  (2017) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
23.06.2017
Gen:
Durata:
96 minute
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 7 critici/bloggeri de mai jos.
90%
90


Parerea ta
4 voturi

 
Actori

Sinopsis Everything, Everything (2017)

Maddy (Amandla Stenberg) e o puștoaică de 18 ani, isteață, curioasă și plină de imaginație. Dar Maddy suferă de o maladie care o împiedică să părăsească protecția mediului închis ermetic din casa ei. Olly (Nick Robinson) e puștiul din vecini care nu lasă ca acest detaliu să-i despartă. Privindu-se doar prin ferestre și vorbindu-și doar prin mesaje scrise, Maddy și Olly formează o legătură care îi face să riște totul pentru a fi împreună.0

 
Recenzii Everything, Everything (2017)
 
 
Emil Călinescu – CinEmil
[…] filmul este indeajuns de bun incat sa nu-i poti reprosa foarte multe, insa indeajuns de incomplet incat sa nu-l poti aprecia.
Carla Mona Gîlcă – IGN
Inspirat din romanul pentru adolescenți scris de Nicola Yoon, Everything Everything (Absolut tot) va fi noua poveste de dragoste preferată a tinerilor în această vară.
Katie Walsh – Los Angeles Times
Are parte de fantezie, de lacrimi și de o stea strălucitoare în Amandla Stenberg.
Amy Glynn – IGN
Unul dintre cele mai bune romane pentru tineri pe care le-am citit în ultimii ani a fost realizat într-unul dintre cele mai bune filme pentru adolescenți din ultimul timp.
Susan Wloszczyna – RogerEbert.Com
Doar parțial reușește să fie medicamentul potrivit pentru dragoste.
Neil Genzlinger – New York Times
Cu o pereche principală irezistibilă și o poveste directă, “Everything, Everything” este un succes clar pentru adolescente, dar chiar și alte categorii ar putea să-l găsească încântător.
Sheri Linden – Hollywood Reporter
Deși melodrama dragostei dintre tineri nu are cum să atragă privitorii mai în vârstă, audiența pe care se bazează va fi entuziasmată.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)