Contribuie și tu la producția filmului Experimentul Pitești

experimentul-pitesti

Despre proiectul Victoriei Baltag am mai scris aici, pe Blog de Cinema. Între timp, s-a conturat și un alt titlu – Experimentul Pitești, și a ajuns la ultima etapă din procesul de realizare: post-producția.

În acest sens, echipa filmului a lansat o campanie pe platforma Bursa Binelui, unde orice persoană poate face o donație direct pe site. De asemenea, și companiile pot sprijini acest proiect direcționând 20% din impozitul anual pe profit către ONG-ul Asociația Connections România.

A fost o producţie cu peripeţii, ni s-a furat generatorul electric de pe platoul de filmare, parte din recuzită şi cablurile electrice, dar am finalizat un produs frumos, calitativ, demn de o echipa capabilă. Ne pregătim de post-producţie şi continuăm campania de strângere de fonduri pentru achitarea costurilor din producţie şi pentru onorarea angajamentelor cu echipa filmului,
spune Victoria Baltag, regizorul şi producătorul filmului.

Echipa de producție a pregătit niște pachete speciale pentru toți cei care vor să spijine realizarea acestui proiect:

 • Posibilitatea de a deveni producător asociat (pentru o donație de la 7 000 de euro).
 • Posibilitatea de a avea numele pe genericul filmului (de la 1000 de euro).
 • Posibilitatea de a primi credit pe IMDB (de la 1000 de euro).
 • Posibilitatea de a cunoaște echipa și de a afla detalii despre producția filmului (de la 7000 euro).
 • 5 invitații la premieră sau 5 invitații la petrecerea de după premiera (de la 7000 euro).
 • Puteți deveni Art Angel Special – plătind unii dintre actorii filmului, sau unii dintre membrii echipei. Contact la: office@connections.org.ro și la 0040747551721 (titulatura se primește de la suma de 5000 de euro).
 • Pentru companii, există oportunitatea unei colaborări pentru promovarea firmei prin realizarea unui spot sau alte proiecte video. Prețuri avantajoase sau oferte în regim barter.
 • Logo și banner al firmei pe genericul filmului (de la suma de 2000 de euro).
 • Promovarea companiei la evenimentele asociate cu acest film (de la 2000 de euro).

2 comentarii la „Contribuie și tu la producția filmului Experimentul Pitești”

 1. A darui este cea mai frumoasa metoda de comunicare. Cinci euro donati vor afecta prea putin pe termen lung persoana care doneaza, insa 5000 de donatori a cate 5 euro fiecare fac o mare diferenta in realizarea unui proiect educational, cultural sau de schimbare in bine a unei vieti. Eu am donat pentru diferite campanii si am fost mandra sa stiu ca am contribuit catusi de putin la succesul proiectului pe care l-am ales sa-l sustin. E vorba de mentalitate. E vorba de educatie. E vorba de a fi OM, UMAN. E vorba de a inceta sa ne tot plangem si de a incepe sa facem ceva. Acum.

  Mii de multumiri!

 2. Pingback: Victoria Baltag despre filmul Experimentul Pitesti - cinEmil.RO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *