Faceți cunoștință cu personajele din Warcraft

warcraft-postere

Nu mai e mult până pe 10 iunie, când se va lansa filmul Warcraft, iar Legendary Pictures a prezentat săptămâna aceasta o serie de postere cu personajele principale.
Regizat de Duncan Jones, cel care s-a ocupat și de clasicul Moon, Warcraft are la bază jocul video creat de Blizzard Entertainment, iar din distribuție fac parte Travis Fimmel, Paula Patton, Ben Foster, Dominic Cooper, Toby Kebbell, Ben Schnetzer, Rob Kazinsky și Daniel Wu.

Sinopsis Warcraft

Tărâmul magic Azeroth se află în prag de război când civilizația care îl populează se înfruntă cu cea mai temută rasă de invadatori: războinicii Orci, care fug din lumea lor aflată pe moarte, pentru a coloniza o altă lume.

Când se deschide portalul care leagă cele două lumi, o armată e pusă față în față cu distrugerea, și cealaltă, cu extincția. Aflați în tabere opuse, doi eroi se vor înfrunta într-o bătălie care va decide soarta familiei, poporului și căminului lor.

Așa începe o poveste epopeică despre putere și sacrificiu, în care războiul are multe fețe, și unde fiecare luptă pentru ceva.

Anduin Lothar: The War Hero

Lothar

Durotan: Noble Orc Chief

Durotan

Blackhand: The Destroyer

Blackhand

Orgrim: The Fighter

Orgrim

Garona: The Unbroken Survivor

Garona

Gul’dan: The Invader

Guldan

King Llane Wrynn: The Warrior King

KingLlane

Lady Taria: The Queen of Hope

Lady Taria

Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *