Faceți cunoștință cu Țestoasele Ninja

testoasele-ninja

Cei ajunși deja pe la vârsta de 30 de ani știu probabil câte ceva despre Țestoasele Ninja și cine sunt ele. Pe la mijlocul anilor ’90, dacă sosea ora 19:30, majoritatea copiilor știa că este vremea pentru o nouă întâlnire cu Michelangelo, Donatello, Raphael, Leonardo și April. Acum, la aproape douăzeci de ani distanță, iată că Țestoasele Ninja revin, dar nu pe micile ecrane, ci direct în cinematografe.

Regizat de Jonathan Liebesman, filmul va avea premiera pe 22 august. Până atunci, însă, haideți să facem cunoștință cu cei patru eroi.

Donatello

donatello

A.K.A.: Donnie
NUMIT DUPĂ: Artistul renascentist Donatello
ARMA PREFERATĂ: Bo Staff
CULOAREA MĂȘTII: Violet
Cel mai deștept dintre frați. Este inginer și inventator. Cu siguranță, cel mai puțin violent dintre cei patru.

Leonardo

leonardo

A.K.A.: Leo
NUMIT DUPĂ: Pictorul și sculptorul italian Leonardo da Vinci
ARMA PREFERATĂ: Săbiile Katana
CULOAREA MĂȘTII: Albastru
Cel mai mare dintre cei patru frați. E faimos pentru curajul cu care își asumă poziția de lider. E expert în Kenjutsu, o disiplină a artei Ninjutsu, care folosește sabia.

Michelangelo

michelangelo

A.K.A.: Mikey
NUMIT DUPĂ: Artistul renascentist Michelangelo Buonarroti
ARMA PREFERATĂ: Nunceagul
CULOAREA MĂȘTII: Portocaliu
Cel mai tânăr dintre frați. E mereu pus pe șotii și pe glume. Mikey e cel care detensionează situațiile cu umorul său și adoră să le facă farse fraților săi. Îi plac jocurile video, dar cel mai mult îi place pizza.

Raphael

raphael

A.K.A.: Raph
NUMIT DUPĂ: Pictorul și arhitectul italian Rafaello.
ARMA PREFERATĂ: Twin Sai
CULOAREA PREFERATĂ: Roșu
“Băiatul rău” dintre cele trei țestoase. Are un temperament agresiv și o fire irascibilă. E cel mai defensiv și cel mai bătăios dintre cei trei frați. Deși își necăjește mereu frații, e oricând gata să le ia apărarea.

3 comentarii la „Faceți cunoștință cu Țestoasele Ninja”

  1. Asa cum ai zis la inceput cei care au aproximativ 30 de ani stiu despre ce e vorba. Ei bine si eu am 30 ani si inca imi aduc aminte de desenele cu testoasele ninja.Cum fugeam in casa in fiecare zi ca nu cumva sa pierd un episod :-) .Chiar si acuma dupa atatia ani imi plac. Pacat ca la Tv nu le mai pot urmari pentru ca nu se mai difuzeaza. Oricum abia astept sa urmaresc filmul si sa-mi aduc aminte de vremurile copilariei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *