Știri
 

Far from Here (2017)

Departe de tine

 
departe-de-tine-poster
departe-de-tine-poster
departe-de-tine-poster

Far from Here (2017) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
31.03.2017
Gen:
Durata:
94 minute
Rating:
AP 12 - Acordul Părinților pentru copii sub 12 ani
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Încă 2 recenzii pentru a se stabili un cinemaMetru
--


Parerea ta
7 voturi

 
Actori

Sinopsis Far from Here (2017)

Filmul spune povestea lui Grant (Jonathan Ahmadi) și a Sofiei (Maria Dinulescu), un cuplu proaspăt căsătorit, ce dorește să-și formeze o familie. Schimbările din viața profesională a Sofiei îi fac să se mute din America la București, iar un an mai târziu relația lor ajunge în impas, bântuită de promisiunile făcute și nerespectate. Sofia este acum o ființă sigură pe ea și ambițioasă, iar Grant încearcă, fără succes, să-și scrie romanele. O tragedie lovește familia lui Grant, iar acesta trebuie să se întoarcă în America. Prinsă între carieră și povestea de dragoste pe care o trăiește, Sofia are de ales: pleacă împreună cu soțul ei pentru a-și construi o familie sau rămâne alături de șeful ei (Andi Vasluianu) pentru a-și dezvolta cariera în plină dezvoltare?1

 
Recenzii Far from Here (2017)
 
 
Marin Apostol – Părerea Blog de Cinema
Personajele sunt abia schițate și nu există suficiente motive pentru ca un spectator să empatizeze cu ele.
Emil Călinescu – CinEmil
Este o scena, o cearta banala intre doi soti, in care replica, spusa aparent la nervi de catre sotie, rezuma perfect toata problema. El spunea ca mai e un pic pana se intorc acasa, iar ea spune, enervata: Dar eu sunt acasa.


1 comentariu


  1.  
    murali

    Where can we watch this?

    Răspunde


    (obligatoriu)