Fear The Walking Dead revine pe AMC, din 22 august

fear the walking dead sezon 2

Partea a doua a celui de-al doilea sezon al serialului Fear The Walking Dead revine pe canalul AMC de mâine dimineață de la ora 4:00 (în reluare, de la ora 22:00).

Și asta nu este tot. AMC împreună cu creatorii jocului Dead Run – jocul oficial al serialului – au lansat o versiune actualizată a acestuia, care este disponibilă acum nu numai în App Store, ci și în Google Play.

În acest joc de strategie trebuie să alergi pentru supraviețuire. Trebuie să fugi cât de departe poți fără a muri și să eviți obstacolele terifiante din calea ta. Vei vizita locuri familiare din serialul Fear the Walking Dead, iar pentru a avea succes, va trebui să găsești un echilibru între apărare și viteză, deoarece împușcarea excesivă te va încetini. Sunt disponibile 50 de arme unice, în vreme ce personajele cu care te poți juca sunt: Travis, Nick, Madison, Daniel și Chris.

Trailer Fear The Walking Dead, sezonul 2, partea a doua

Pe măsură ce ne îmbarcăm la a doua jumătate a sezonului doi din Fear the Walking Dead, familiile Clark/Manawa, Salazar și Strand se destramă. Evenimentele care s-au petrecut pe vasul Abigail au dus personajele noastre în derivă. Acum ei trebuie să-și găsească propriile căi de supraviețuire. Alicia se luptă cu refuzul lui Madison de a-l lăsa pe Nick să plece, în timp ce Travis încearcă să-l protejeze pe Chris de întunericul apocaliptic care amenință să-l consume. Strand este pierdut în durere, iar puterea trecutului întunecat al lui Daniel a lăsat-o pe Ofelia dezamăgită în privința supraviețuirii și clădirii unei vieți noi.

Fear the Walking Dead revine pe 22 august cu cel de-al optulea episod al sezonul doi intitulat Grotesque. Acesta a fost scris de către Kate Barnow și regizat de Dan Sackheim iar primele recenzii spun că e o combinație de No Country for Old Men și The Last Man on Earth.

În final, iată un nou promo pentru Fear the Walking Dead, lansat la finalul acestei săptămâni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *