Festivalul de film digital Kinofest a ajuns la ediția a șasea

Între 26 și 28 octombrie, la București se va desfășura cea de-a șasea ediție a Festivalului Internațional de Film Digital – Kinofest. În cadrul festivalului vor fi prezentate în premieră 200 de filme, la Cinematograful Europa, Institutul Cervantes, Mansarda Bastilia, Energiea Pub şi ComicBookCity Café.

Despre ce se va întâmpla la această a șasea ediție a Kinofest, organizatorii anunță, conform unui comunicat:

Suntem consecvenţi – ba chiar încăpăţânaţi – în a aduce publicului român cea mai cuprinzătoare şi bună selecţie de scurtmetraje din România: peste 300 de filme, de pe şase continente, din care 200 sunt premiere în România. Competiţiile prezintă 90 de filme, toate premiere (în România), iar secţiunile sunt cele consacrate: 21 de filme la secţiunea Ficţiune, 43 de filme la Animaţie si 26 de filme la Micromovie. Secţiunea off-concurs (a patra secţiune a festivalului – noncompetitivă) prezintă 40 de producţii: trei programe de animaţii, un program de ficţiune şi un program de filme româneşti de ficţiune. Un singur film românesc va fi prezent în competiţie, la Ficţiune, dar alte două programe speciale vor fi dedicate creatorilor români, prezentând 21 de scurtmetraje.

Festivalul de film digital Kinofest se desfășoară în România din 2007, acesta promovând artiști independenți, cu viziuni originale și cu tehnici inovatoare, atât în film, cât și în muzică și în arte vizuale.

Detalii despre program, precum și lista şi prezentarea filmelor din festival puteți găsi pe pagina oficială a festivalului: www.kinofest.com.

Iată și spotul oficial al acestei ediții a festivalului:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *