Festivalul Internațional de Film Ploiești, aproape de start

Afis-PIFF-2016

Cea de-a cincea ediție a Festivalului Internațional de Film Ploiești se apropie de start. Aceasta va începe joi, 16 iunie, și se va încheia pe 19 iunie.

Organizatorii au pregătit pentru cele patru zile 15 scurtmetraje din 11 țări, în cadrul Competiției Oficiale, plus alte scurtmetraje de comedie neagră, filme experimentale, filme care tratează subiecte legate de război și revoluție, dar și povești neobișnuite de dragoste, în cadrul secțiunilor necompetiționale: Dark Comedy, Experimental, War Zone și Lovestory Special.

Pentru cea de-a 5-a ediție, ne-am propus să alocăm ceva mai multe resurse campaniei de promovare și ne-am dorit ca identitatea vizuală a festivalului să se subordoneze specificului acestuia. Când am stabilit sloganul, am avut intenția de a pune accent pe experiența spectatorului, nu doar pe conținutul programului și „Emoții intense în sala de cinema” a părut cea mai potrivită sintagmă pentru a defini această experiență. Afișul și spotul ilustrează această idee în stiluri diferite.
– Georgiana Constantin, director artistic al festivalului.

Spot video PIFF 2016

Festivalul Internațional de Film Ploiești va avea loc la Cinema City din AFI Palace Ploiești, iar biletele vor putea fi achiziţionate de la casieriile Cinema City din incinta AFI Palace Ploieşti, dar şi de pe site-ul cinemacity.ro. Preţul unui bilet întreg va fi de 10 lei, iar al unui bilet redus, de 7 lei.

Iată și programul festivalului:

Program-PIFF-2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *