21 & Over (2013)

Marea matoleală

Premieră:
12-04-2013
Durată:
93 minute
Site oficial:
21 & Over (2013)
Mihnea Columbeanu – Cinemagia
Ca să fie clar: nimeni nu pretinde o logică matematică de la o comedie trăsnită – dar definitoriile trăsnăi trebuie fie să aibă la bază o raţiune măcar elementară (ceea ce aici nu există), fie să pornească de la nişte personaje cel puţin „ciudate” (ceea ce ăştia nu-s, sunt doar nişte tinerei tâmpiţei de-o banalitate absconsă), fie să se înscrie pe direcţia umorului absurd, unde orice e posibil (ceea ce iar nu e cazul).
Ioana – FilmeTari
Pelicula exploatează un subiect dificil de abordat, întrucât de la umoristic la penibil este cale foarte scurtă, iar filmul se pare că a ales-o pe cea din urmă.
Owen Gleiberman – Entertainment Weekly
Unul dintre acele filme despre o petrecere de o noapte a unor tineri, care este salvat de la dezastru de personalitatea actorilor.
Nicole Herrington – New York Times
Umorul filmului – care vine pe seama asiaticilor, celor de origine latină și chiar sârbilor – este la fel de nesărat și de absurd precum prestația lui Seth MacFarlane la Premiile Oscar.
Todd McCarthy – Hollywood Reporter
O comedie despre o noapte de pomină a unor băieți, care țintește spre a fi cât se poate de scandaloasă și care își atinge obiectivul destul de des.
Mark Olsen – Los Angeles Times
O reeditare cinică a filmului Hangover, bazându-se pe viața de student, cu mult, mult mai puține personaje bine create sau aventuri inventive.
William Goss – Film.Com
[…] condensează familiaritatea atâtor alte filme cu același subiect în 93 de minute chinuitoare.
Francesca Rudkin – New Zealand Herald
O harababură crudă, haotică și foarte puțin amuzantă.