Abduction (2011)

Premieră:
23-09-2011
Site oficial:
Abduction (2011)
Floryan – FilmeTari
Nu este nici filmul de acțiune al anului, are multe secvențe “a la twilight” cu Lautner la bustul gol, are multe incoerențe în scenariu, are câteva prostioare, dar mie mi-a plăcut.
Dorin Apavaloae – Raluk
Vedeti-l, parerea mea. Veti gasi confirmarea ca baiatul asta are un viitor frumos in fata lui si veti intelege ca noua generatie de actori ce se naste la Hollywood ne poate promite inca o lunga perioada de filme captivante.
Catherine Shoard – The Guardian
Alfred Molina sau chiar Jason Isaacs pot fi iertați. Dar Sigourney Weaver? După Avatar, sigur nu avea nevoie de bani.
Gabe Toro – IndieWire
Lautner este un specimen impresionant din punct de vedere fizic, iar filmul pare pornit să nu te lase să uiți acest lucru, prin felul în care camera persistă asupra bicepșilor lui, în mod repetat.
Bill Gibron – FilmCritic
…o pierdere de vreme.
Ilan Preskovsky – Channel 24
Tot ce-i greșit la filmul acesta poate fi rezumat în doar două cuvinte: „Taylor” și „Lautner”.
Anthony Quinn – The Independent
Intriga te va păcăli; dialogurile ți se vor părea o bătaie de joc.
Todd McCarthy – Hollywood Reporter
Taylor Lautner încearcă să-și dovedească talentul într-un thriller de acțiune mult prea stupid pentru a-i oferi o șansă.
Stephen Holden – New York Times
Abduction este un act confuz de exploatare a unui star creat de franciza Twilight, în persoana lui Lautner.
Owen Gleiberman – Entertainment Weekly
Lautner nu e un actor prost, dar dacă își dorește o carieră după finalul lui Twilight, ar face bine să-și aleagă filme mai bune.
Clem Bastow – The Vine
Scenaristul Shawn Christensen
este din Brooklyn, aşa că este foarte posibil ca Abduction să reprezinte o glumă practică; „Hai, să scriem un film de acţiune foarte prost şi să vedem dacă îl va cumpăra cineva”.
Catherine Brown – FilmInk
Sunt destul de multe momente interesante, dar acestea nu pot trece peste scenariul slab sau interpretarea care scârţâie pe alocuri a lui Taylor Lautner, care nu se ridică, încă, la nivelul unui actor principal.
Glenn Whipp – L.A. Times
Abduction este doar al treilea film regizat de către John Singleton în ultimul deceniu și nu conține nici pasiunea și nici competența precedentelor sale două filme: 2 Fast 2 Furious și Four Brothers.