After Earth (2013)

1.000 post Terra

Premieră:
07-06-2013
Durată:
100 minute
Site oficial:
After Earth (2013)
Simona Mocanu – FilmeTari
After Earth stă foarte prost la capitolul execuţie şi ceea ce ar trebui să fie “eye-candy” în materie de efecte speciale se transformă într-o bătaie de joc. Armele, dispozitivele electrice şi nava par a fi făcute din plastic şi să-l mai vezi şi pe puştiul Smith te face cumva să te întrebi dacă nu e un film Disney, cu low-budget, evident.
Corina Nițescu – Am doar 18 ani
Per total, After Earth nu este unul briliant, dar cred că se remarcă în mulțimea celor care prezintă viitorul rasei umane. Este genul de peliculă care vine cu o nouă viziune asupra evoluției speciei noastre, în care se îmbină perfect emoția, suspansul și câteva lecții de viață.
Angela Georgiana Alexandru – Anzhela Movies
Cu siguranta ca nu este cel mai prost film SF ce a vazut lumina cinematografului. Se poate si mai rau de-atat si stim asta. Admiram stradania, contamplam peisajele rapitoare si visam ca poate la urmatoarea vizionare intelegem evolutia “criminala” a unei faune dezvoltate.
Gloria Sauciuc – Cinemagia
Jungla luxuriantă oferă suficiente surprize şi încercări pentru Kitai, astfel încât spectatorul să nu se plictisească.
Kim Newman – Empire
Pregăteşte-te să te amuzi de fiecare dată când personajele vorbesc, dar şi să rămâi cu răsuflarea întretăiată atunci când Shyamalan arată lucruri impresionante.
Owen Gleiberman – Entertainment Weekly
Filmul porneşte de la un concept de joc video şi rămâne la acel concept, fără nicio surpiză.
Betsy Sharkey – Los Angeles Times
Filmul sci-fi de acţiune-aventură, în care joacă Will Smith şi fiul său Jaden, este un dezastru.
Peter Bradshaw – The Guardian
O dramă sci-fi incredibil de plictisitoare […], cu un triplu-defect: actori, regie, poveste.
Matt Zoller Seitz – RogerEbert.com
Nu-i un clasic, dar e un film special: spectaculos și inteligent.
Gabe Toro – The Playlist
Filmul ajunge la un anumit punct în care nu ne mai uităm la un tată și fiul său, ci la un copil care ascultă un audiobook inspirațional
Manohla Dargis – New York Times
Mr. Smith și soția sa, Jada Pinkett Smith, sunt producătorii lui After Earth, ceea ce înseamnă că nu era nimeni printre producători care să spună ”nu” acestui proiect.
Peter Travers – Rolling Stone
After Earth merită să fie comparat cu Battlefield Earth, din 2000, îngrozitorul film al lui John Travolta, tribut adus romanelor sci-fi scrise de către fondatorul Scientologiei, L. Ron Hubbard. Da, atât de prost este.
Laremy Legel – Film.com
Este uimitor cât de catastrofal este ‘After Earth’.
Drew McWeeny – HIT FIX
Poate că nu este cel mai mare blockbuster al acestei veri, dar este plăcut să observi ceva atât de sincer și de bine structurat tematic.
John DeFore – Hollywood Reporter
Această poveste sci-fi despre supraviețuire nu reușește să profite de resursele substanțiale pe care le are la dispoziție.
Jim Vejvoda – IGN
After Earth nu este altceva decât un entertainment vizionabil