Alt Love Building (2014)

Alt Love Building

Premieră:
26-12-2014
Durată:
115 minute
Marin Apostol – Părerea Blog de Cinema
Entuziasmul din prima parte s-a disipat, lăsând loc unei confuzii evidente.
Magda Mihăilescu – AARC
Filmul nu mai apare ca produs al unui singur cuget și al unei singure simțiri ci, mai degrabă, un fel de han spaniol în care fiecare a adus ce i-a mai rămas pe acasă.
Angela Georgiana Alexandru – CineAmator
O reusita indie, frumos editata.
Emil Călinescu – CinEmil
Desi prefer prima parte, Alt Love Building este unul dintre cele mai bune filme romanesti aparute in 2014. Este mai profesionist, mai serios, are roluri mult mai bine conturate, asta desi este mult mai putin amuzant decat prima parte.
Andreea Mihai – Couch.ro
Alt Love Building a avut ceva care mi-a placut mult de tot – muzica. Am remarcat o coloana sonora „brodata” efectiv pe scenele din film, si senzatia de apartenenta, vizuala si auditiva, face din film o experienta completa, in care poti simti efortul colectiv al unor oameni dispusi sa-si imparta munca cu noi.
Lucian Safta – MovieNews
„Alt Love Building” este un film de sezon care invită audienţa să admire şi să descopere peisaje montane cum rar sunt furate în producţiile româneşti. Şi cum subiectul oferă posibilităţi nenumărate, distracţia este garantată.
Cristina Zaharia – Port.ro
Primul film, cu elanul lui de început, îţi intra în suflet. 2-ul, mai dramatic, dar şi mai puţin cursiv, este mai atent la detalii de regie şi psihologice.