Annie (2014)

Annie

Premieră:
26-12-2014
Durată:
118 minute
Site oficial:
Annie (2014)
Delia Marc – Filme-cărți
O bula atemporala, plutind stenica si mustind de speranta in bine, in mijlocul societatilor trecute, prezente si viitoare mustind la randul lor de rautati, insensibilitati, interese si manipulari.
Lucian Safta – MovieNews
Annie este o bucurie pentru suflet, un cadou minunat de Crăciun și nu numai.
Drew McWeeny – HITFIX
Este un film care dezonorează genul din care face parte, și faptul că sunt atât de puține filme muzicale care se fac în prezent încât aceasta pare cu atât mai mult o oportunitate ratată.
Matt Zoller Seitz – RogerEbert.com
Această „Annie” nu va câștiga niciun premiu pentru subtilitate, și nici atât pentru eleganță. Dar, se vede că a fost realizată cu multă imaginație și cu mult suflet.
Geoffrey Macnab – The Independent
Sentimentalismul a fost dintotdeauna o parte esențială în ADN-ul lui Annie. Nu ai putea face un film despre ea fără acest element.
Betsy Sharkey – Los Angeles Times
O „Annie” fără spiritul sau energia originalului.
Peter Travers – Rolling Stone
Este o viață grea pentru oricine trebuie să treacă prin suferința de a urmări această negândită reproducere a clasicului de pe Broadway.
A.O. Scott – New York Times
Bănuiesc că un divertisment de familie trebuie să meargă pe o linie sigură și să evite să atingă anumite sensibilități ale publicului. Dar, există o listă lungă de filme, muzicale sau altfel, care sunt antrenante. Noul Annie nu este unul dintre acestea.
Peter Bradshaw – The Guardian
Ar trebui să-ți ungă sufletul, dar cu secvențe muzicale plictisitoare și cu interpretări exagerate te lasă cu o greață la dulcegării.
David Rooney – Hollywood Reporter
Soarele va răsări de dimineață, moment în care ar trebui să fi uitat această dezordine toxică.