Argo (2012)

Argo

Premieră:
09-11-2012
Site oficial:
Argo (2012)
Şi când intrăm în actul al treilea… Ei bine, atunci se observă cu adevărat în ce fel de regizor a evoluat Ben Affleck, unul încrezător în propriul stil, unul care nu dă semne de ezitare, unul care reuşeşte să creeze tensiune
Marian Iuga – Film Sinopsis
Argo e probabil cel mai bun film al anului. Nu spun asta doar ca să prind valul(cam toată lumea în laudă) ci pentru că Argo chiar e un film bun, un film care te ţine cu sufletul la gură de la început şi până la sfârşit.
Ştefan Dobroiu – Cinemagia
Argo are toate atuurile pentru a te menţine în priză, iar faptul că evenimentele s-au petrecut în realitate te va face să respiri în ritmul scenariului scris de Chris Terrio.
Adela Ghidoveanu – Pro Cinema
Este usor sa faci un thriller din alergaturi si impuscaturi, insa este al naibii de dificil sa transmiti suspans si sa tii publicul lipit de scaune fara nici un artificiu de acest gen, asa cum o face Argo.
Ioana Raluca Popescu – Raluk
Argo este un film foarte bun, cu o distributie aleasa perfect si o poveste ce pana nu demult o stiam sub o alta forma. Multumim, Bill Clinton, pentru desecretizare.
Al treilea film al lui Ben Affleck ca regizor (după Gone Baby Gone și The Town) este unul dintre puținele exemple de film perfect din 2012.
Bryan Durham – Times of India
Filmul lui Affleck este văzut pe bună dreptate drept un candidat serios la Oscar.
Geoff Chapman – IGN
Urmărindu-l, ai parte de o experiență aproape plăcută și numai puțn frustrantă din cauza lucrurilor care rămân nespuse.
Clem Bastow – The Vine
unul dintre cele mai palpitante thrillere din ultimii ani.
James Jennings – Empire
Un thriller politic intens, cu un pic de satiră hollywoodiană, pentru a mai îndulci puțin lucrurile
Lex Hall – FilmInk
Un film actual, plin de suspans și de umor
Norm Schrager – Paste Magazine
Pentru toți cei care se îndoiesc de talentul lui Ben Affleck ca regizor, Argo ar trebui să înlăture orice urmă de îndoială.
Manohla Dargis – New York Times
Este o poveste bizară și atât de aproape de ridicol încât pare – ta-da! – că numai Hollywood-ul ar fi putut să o inventeze.
Peter Travers – Rolling Stone
Fără îndoială, [Ben Affleck] a realizat unul dintre cele mai bune filme ale anului.
Kenneth Turan – Los Angeles Times
Captivantul film al lui Ben Affleck, bazat pe o poveste adevărată, este bine interpretat și bine regizat
Eric Kohn – Indiewire
În egală măsură, un thriller politic ingenios, un film inteligent bazat pe fapte reale și o satiră hollywood-iană ironică, Argo, al lui Ben Affleck, reușește să mențină un echilibru între faptele adevărate care au avut loc și entertainment.
Roger Ebert – Chicago Sun-Times
Atât fascinant, cât și surprinzător de amuzant.
Owen Gleiberman – Entertainment Weekly
Argo, thriller-ul original, bazat pe fapte reale, electrizant și plin de suspans, regizat de Ben Affleck, este genul acela de film cu care nu te întâlnești prea des, care reușește să fie foarte distractiv, în timp ce atinge teme politice serioase.
Laremy Legel – Film.com
Felicitări lui Ben Affleck, actor și regizor, pentru că ne-a dat un film de acțiune plin de energie și un thriller politic palpitant.
Henry Barnes – The Guardian
distractiv, dar slăbuț
Todd McCarthy – Hollywood Reporter
Argo este un thriller politic spus cu inteligență, cu o surprinzătoare atenție la detalii și cu un umor nebun pentru o privire serioasă asupra crizei de ostatici din Iran, din 1979-1981.