August: Osage County (2013)

Ţinutul din mijlocul verii

Premieră:
24-01-2014
Durată:
121 minute
Distribuitor:

https://youtu.be/WmcCML_jsCk

Angela Georgiana Alexandru – Anzhela Movies
Un rasfat cinematografic cu executii artistice impecabile pe care vrei sa le revezi.
Ştefan Dobroiu – Cinemagia
[…] sunt ani de când nu am mai văzut pe marele ecran un asemenea ansamblu de actori, care să se completeze şi să se sincronizeze atât de desăvârşit.
Dragoş Marin – Film Reporter
Pentru un film executat pe calapodul acelui gen „de prestigiu” care e premiat de membrii Academiei Americane an de an (intenţie în care putem spune deja că a eşuat) August: Osage County e surprinzător de darnic cu rolurile de personaje antipatice şi de reţinut în felul în care îşi transmite mesajul. Pe deasupra, are şi mult umor.
Andreea Verde – Metropotam
August Osage County/Tinutul din Mijlocul Verii o cronica cinica de familie cu replici amuzante, situatii amare si multa amaraciune adunata in emotiile nespuse ale personajelor. Nu e un film usurel de sambata seara, pe care sa il vezi cu gasca; e un film profund care trebuie vazut pentru interpretarea impecabila a actorilor.
Ioana Raluca Popescu – To the Edge and Back
Farmecul acestui film vine din jocul impecabil al actorilor. “August Osage County” este in primul rand filmul lui Merryl Streep si un ghid al relatiilor intr-o familie disfunctionala.
Peter Bradshaw – The Guardian
În ciuda calității premium a filmului, care se vede în fiecare cadru, acest lungmetraj este destul de subțire ca și conținut.
Ian Freer – Empire
Durează ceva timp până reușește să ajungă unde trebuie și nu se îndepărtează de originile teatrale, dar se salvează prin interpretări excepționale ale actorilor în scene stufoase.
Owen Gleiberman – Entertainment Weekly
Probabil, scena de teatru (piesa de teatru ținea trei ore și jumătate) este mai potrivită pentru această poveste.
A.O. Scott – New York Times
Este posibil ca Dl. Wells să nu fi știut cum să abordeze materialul avut la dispoziție, adăugând subtilități exagerate și momente de bravură nepotrivită.
Kenneth Turan – Los Angeles Times
Disfuncționalitățile din August: Osage County nu funționează pe film.
David Rooney – Hollywood Reporter
O reproducere solidă a unui hit de Broadway, deși chiar și cu această distribuție de excepție ceva tot lipsește.
Laremy Legel – Film.Com
Sunt atât de multe întorsături de situație încât toate ajung să pară măsuri disperate.
Eric Kohn – IndieWire
Wells merită recunoaștere pentru modul în care a jonglat cu atât de multe povești secundare fără să afecteze vitalitatea materialului.