Premieră:
08-07-2011
Site oficial:
Bad Teacher (2011)

https://youtu.be/VihlsPKMh4U

Gloria Sauciuc – Cinemagia
Diaz arată senzaţional de la gât în jos, dar regizorul preferă să o filmeze cu multe gros-planuri şi cadre strânse. Timberlake arată senzaţional cu totul, dar l-au pus să poarte ochelari cu ramă groasă. Aşa i-au tot făcut şi lui Jude Law. E atât de frumos, încât – ca să pară credibil în roluri – îl tot urâţesc cu accesorii ca să-i acopere faţa. Să trecem mai departe. Pe aceeaşi linie, realizatorii ne tot arată cu degetul personajul enervant al filmului, nu au încredere în noi că ne-am prins care este…
Floryan – FilmeTari
Mergi la cinema, la Bad Teacher, si te gandesti: “cat de buna poate sa fie o comedie cu Cameron Diaz?”. Si parca te pregatesti asa de o comedie usoara, poate slaba, in care speri ca cele mai bune glume sa nu le fi vazut in trailer. Si ramai putin surprins, putin – nu foarte mult.
Ioanina Pavel – Raluk
Bad Teacher, ce-i drept, se propteste in persoane antipatice, dar nu se poticneste, e nemilos de consecvent. Ni se cere sa aclamam aerele de superioritate, injuriile gratuite si subterfugiile care in orice alt film ar fi taxate de eroul principal, iar aici o caracterizeaza pe profa din prim-plan. Pe de alta parte, partea pe care o prefer, prim-planul profei e apetisant, iar bunaciunile bune la inima n-au nici pe departe atata lipici pe ecran ca dracoaicele ;)
Peter Travers – Rolling Stone
Cameron Diaz, deghizată în versiunea feminină a lui Billy Bob Thornton, din Bad Santa, mă ducea cu gândul la Ho Ho Ho şi promitea să fie o distracţie pe cinste. Din păcate, după numai 10 minute mi-a dispărut zâmbetul de pe faţă.
Roger Ebert – Chicago Sun Times
Muzica veselă încearcă să-şi facă loc pe coloana sonoră, într-o tentativă nereuşită de a ne convinge că avem parte de o comedie bună.
Owen Gleiberman – Entertainment Weekly
Dintre toţi actorii, nu mi-a plăcut decât de Lucy Punch. […] Chiar şi atunci când e nesuferită, reuşeşte să se facă plăcută. Asta-i o şmecherie de care filmul ar fi putut să profite mai mult.
Drew Taylor – IndieWire
Deşi, pe alocuri, chiar te face să râzi, fiind genul acela de comedie care te face să elimini pe nas apa minerală tocmai băută, filmul tot seamănă cu o oportunitate ratată.
Manohla Dargis – N.Y. Times
Diaz şi descoperit latura negativă în această comedie care ameninţă că va fi rea şi, parţial, chiar reuşeşte.
Chris Hewitt – Empire
Mult mai „picantă” comparativ cu Bad Santa, dar şi mai puţin amuzantă, este totuşi suficient de rea, crudă şi oferă câteva momente comice.
Betsy Sharkey – L.A. Times
Te face să-i dai calificativul „ar fi putut să fie un film excelent, dacă s-ar fi străduit mai mult”.
John DeFore – Hollywood Reporter
Cel mai probabil, n-o să aibă prea mulţi fani în rândul sindicatelor de profesori, dar nici nu e chiar atât de revoltătoare precum ar fi putut fi.
Peter Bradshaw – The Guardian
O satiră pentru liceeni, care este, pe alocuri, amuzantă, însă departe de ceea ce şi-a dorit să fie.
Aş putea spune că am fost surprins de cât de mult mi-a plăcut acest film, dar am o deosebită încredere în Kasdan iar Diaz pare complet revigorată.
Cindy White – IGN
Chiar dacă Bad Teacher ar fi avut o mulţime de glume bune, interpretări senzaţionale şi o regie remarcabilă (ceea ce nu e cazul), tot ar fi fost tras în jos de un personaj principal artificial şi deplorabil.
MrCranky – MrCranky
Probabil că ar ajuta dacă ai fi puţin drogat în cazul în care doreşti să vezi Bad Teacher. În felul ăsta nu ţi-ai mai da seama de lipsa de substanţă a poveştii combinată cu nişte personaje care par adunate din absolut toate filmele care s-au făcut vreodată despre liceeni.
Bill Gibron – FilmCritic
Deşi nu-i chiar atât de amuzant pe cât ar fi trebuit şi ratează în mod constant diverse ocazii de a te face să râzi, Bad Teacher constituie totuşi o escapadă frumoasă, plină de glume.
Eric D. Snider – Film.com
Doar să fii rău nu e suficient. Trebuie să fii rău într-un mod creativ, inteligent şi original.
Drew McWeeny – HitFix
Filmul lui Jake Kasdan, Bad Teacher, nu reuşeşte să transmită fiecare glumă aşa cum ar trebui şi, în plus, există un personal ce pare abandonat complet de către scenarişti, dar atunci când funcţionează, filmul oferă nişte râsete pe cinste.
Anthony Quinn – The Independent
Jake Kasdan, cândva un regizor promiţător, n-are nicio idee despre cum să facă filmul să funcţioneze.
Francesca Rudkin – New Zealand Herald
Ar fi trebuit să fie o satiră excelentă. Dar nu e.