begin-again-poster

Begin Again (2013)

New York Melody

Regia:
Scenariu:
65%
Premieră:
11-07-2014
Durată:
104 minute
Site oficial:
Begin Again (2013)

https://youtu.be/CwLuDO_Cxfc

Alice Mircescu – Am doar 18 Ani
New York Melody este un film despre cum poţi reuşi, chiar dacă inima ţi-e frântă, iar tu nu mai crezi în tine şi în talentul tău.
Ștefan Sarafu – Cinefilul de Serviciu
Simplu, emoționant și fermecător, Begin Again este filmul anului până în acest moment. Dacă v-a plăcut Once, pe acesta îl veți adora. Iar dacă nu, tot ar trebui să-i dați o șansă.
Geoffrey Macnab – The Independent
Filmul suferă prin fapul că este optimist peste măsură.
Peter Bradshaw – The Guardian
John Carney pare că vrea să reînvie estetica poveștii de dragoste din Once printr-un film cu buget mare – dar cu rezultate neconvingătoare.
Ian Freer – Empire
Begin Again este un film optimist despre lucrurile bune din viață: dragoste, familie, relații, New York, creativitate și muzică.
Peter Travers – Rolling Stone
Este rar să găsești un film care utilizează muzica pentru a defini dragostea, fără să fie sentimentalist. Dar, Begin Again, cu melodii de Glen Hansard și liderul New Radicals, Gregg Alexander, este o minunată expecție.
A.O. Scott – New York Times
Filmul confundă sinceritatea cu bunul gust și crede prea mult din nonsensul său. Nu este un film bun, dar este cât de cât plăcut.
Kenneth Turan – Los Angeles Times
Muzica este mult mai atrăgătoare decât povestea.
Susan Wloszczyna – RogerEbert.Com
Begin Again este entertainment de bun gust.
Christine N. Ziemba – Paste Magazine
Cea mai mare problemă cu Begin Again o reprezintă lipsa melodiilor memorabile, care ar trebui să te înduioșeze.
Drew McWeeny – HitFix
Muzica și filmele îmi salvează viața în fiecare zi, și cred că filmul cel mai recent al lui John Carney va fi primit de publicul care simte în același fel.
Owen Gleiberman – Entertainment Weekly
Sunt încântat, cu adevărat, că John Carney vrea să facă filme muzicale adânc și stânjenitor de sincere, și sper că va continua să facă, dar sper, de asemenea, că va realiza că atunci când vine vorba despre Once, unul a fost suficient.
David Rooney – Hollywood Reporter
Prin acest film, Carney demonstrează că sinceritatea emoțională și intimă din filmul său precedent nu a fost o întâmplare.
Eric Kohn – IndieWire
În ciuda interludiilor muzicale, povestea se desfășoară ca un film direct pentru public, care cu greu atinge cât de cât sentimente profunde.
Laremy Legel – Film.Com
Este ca un nesfârșit și obositor montaj de filme.