Bone Tomahawk (2015)

Tomahawkul de os

IM18 - Interzis minorilor sub 18 ani
100%
Premieră:
08-07-2016
Durată:
133 minute
Peter Bradshaw – The Guardian
Acest western-horror violent, macabru și bine-făcut al directorului de imagine devenit regizor S Craig Zahler, se apropie de statutul de film cult.
Kim Newman – Empire
O combinație de The Searchers și Cannibal Ferox, acesta este un film destul de bun.
Dom Sinacola- Paste Magazine
Dacă Bone Tomahawk este un neo-cannibal-western-thriller-romance, atunci probabil că ar fi întotdeauna amuzant să privești un cineast cum face exact filmul pe care și-a dorit să-l facă. Ceea ce Zahler pare să facă aici.
Brian Tallerico – RogerEbert.com
În vreme ce schimbarea genurilor de la John Ford la Eli Roth poate fi dificilă, aici climax-ul crește constant, detaliu pe care cele mai multe westernuri nu reușesc să-l facă.
Robert Abele – Los Angeles Times
Deși aspirația la statutul de film cult iese la iveală de multe ori, atracția lui „Bone Tomahawk” sunt actorii, care se integrează perfect în discursul lui Zahler.
Jeannette Catsoulis – New York Times
O combinație isteață de western, horror și comedie
Chris Nashawaty – Entertainment Weekly
Mă îndoiesc că există un public numeros pentru Bone Tomahawk, dar cei care vor merge să-l vadă îl vor transforma probabil într-un nou clasic cult.
Oliver Lyttelton – The Playlist
„Bone Tomahawk” este un western așa cum trebuie, un horror așa cum trebuie, și combinându-le pe cele două devine cu totul altceva și se dovedește a fi foarte distractiv.
John DeFore – Hollywood Reporter
Acest film nu pare să se mulțumească cu statutul de film de serie B.
Chris Tilly – IGN
O combinație de genuri care reușește să mulțumească fanii ambelor genuri, Bone Tomahawk este două ore de dialog inteligent, personaje puternice și crime memorabile și pline de imaginație.