captiv-poster
Premieră:
05-09-2014
Durată:
112 minute
Site oficial:
The Captive (2014)
Distribuitor:
Angela Georgiana Alexandru – CineAmator
“The Captive” poate suferi in multe ipostaze, dar pentru un thriller cu motivele ascutite infatisate, ce primim este suficient. In ciuda fantasmelor exagerate si indulgente.
Flavius Policală – F and G Must See
“Captive” este din pacate un alt exemplu in care conditia copilului este un subiect folosit strict pentru entertainment, fara sa rezulte un mesaj, un semnal de alarma, o meditatie asupra naturii umane, sau o plimbare prin tenebrele societatii.
Cristina Zaharia – Port.ro
În regulă, nu este unul din filmele de gen mai reuşite decât altele şi nici unul forte de la regizorul canadian Atom Egoyan, la care te duci mereu curios să vezi ce îţi propune. Însă filmul te ia pe nepregătite şi are clar ceva unic, original, numai al lui.
Jessica Kiang – The Playlist
Într-un alt an, într-un alt context, The Captive ar fi fost un alt thriller, care, la fel ca multe altele din acest gen, se pierdea cu totul în ultimul act. […] Dar, debutând la Cannes și venind de la un auteur precum Atom Egoyan […] ne-am fi așteptat la mai mult de atât.
David Rooney – Hollywood Reporter
Dacă numele lui n-ar fi fost pe scenariul acesta slab, am fi putut spune că Egoyan a acceptat să facă The Captive doar pentru bani.
Peter Bradshaw – The Guardian
Acest scenariu chiar a fost scris de către o persoană adultă? E jenant de neconvingător.
Eric Kohn – Indiewire
Oare l-am pierdut de tot pe Atom Egoyan odată cu acest thriller, The Captive, cu Ryan Raynolds în rolul principal?
Drew McWeeny – HITFIX
o poveste ridicolă