Chappie (2015)

Chappie

Premieră:
06-03-2015
Durată:
120 minute
Site oficial:
Chappie (2015)Andreea Mihai – Couch.ro
Desi nu ma asteptam la prea multe de la CHAPPiE, fiind obisnuita cu asteptarile ridicate si daramate rapid dupa 5 minute de film, trebuie sa va spun sincer ca CHAPPiE e, cred, cel mai bun produs al cinematografiei din ultimele 6 luni.
Peter Sobczynski – RogerEbert.com
La un moment dat, un Chappie chinuit strigă „De ce fac oamenii așa ceva?” – deși el face un comentariu asupra inumanității omului, nu am putut să nu mă gândesc că este ca un comentariu asupra filmului ca un întreg.
Geoffrey Macnab – The Independent
Sunt câteva idei provocatoare și inteligente în Chappie, cel mai recent film al regizorului Neill Blomkamp, care a realizat District 9, dar în mare parte filmul este banal și foarte dezordonat.
Manohla Dargis – New York Times
Chiar și în momentele mai dificile, Dl. Blomkamp captează atenția cu povești despre personaje care se unesc pentru a ieși dintr-un iad nu de ele creat, o călătorie de eliberare care nu este una obișnuită, având în vedere că regizorul s-a născut în Africa de Sud.
Kenneth Turan – Los Angeles Times
Chappie este un film despre evoluția inteligenței artificiale care este la fel de proastă ca un bou. De asemenea, marchează involuția lui Neill Blomkamp ca regizor și co-scenarist.
Drew McWeeny – HIT FIX
… odată ce emoția realizării ca profesionist a trecut, este aparent că regizorul Blomkamp a fost tras în jos de scenaristul Blomkamp.
Peter Travers – Rolling Stone
Din păcate, ideile lui Blomkamp par epuizate de data aceasta.
Josh Lasser – IGN
Indiferent dacă vei alege să vezi viziunea lui Blomkamp asupra viitorului ca un poveste inevitabilă sau una care avertizează, Chappie, precum și celelalte filme ale lui Blomkamp de dinainte, reușește să prezinte în mod explicit capcanele care ne așteaptă.