Chernobyl Diaries (2012)

Jurnalul terorii

Premieră:
01-06-2012
Distribuitor:
Dorin Apavaloae – Raluk
Mergeti la plaja, mergeti la o bere pe terasa, faceti orice dar evitati asemenea film! Cei ce au vazut filme gen Hostel ori Saw (ca mine) au mers la acest film asteptandu-se la ceva extrem, dar se pare ca nici filmele horror nu mai sunt ce au fost, si aici se pare ca a patruns politically correctness-ul sau mai exact acea falsa pudoare sau auto-cenzura. Chernobyl Diaries mi s-a parut slab, tras de par, previzibil, plin de clisee si lista poate continua.
Peter Bradshaw – The Guardian
devine plictisitor după un început straniu.
Geoff Berkshire – HIT FIX
Oamenii aceștia supericiali și stupizi din Chernobyl sunt atât de proști și fac lucruri atât de proaste încât începi efectiv să le dorești moartea.
Billy Donnelly – Ain’t It Cool News
Dacă nu te distrezi uitându-te la un film horror, atunci e cu siguranță ceva în neregulă… și sunt multe lucruri în neregulă cu filmul ăsta.
Andy Webster – New York Times
Problemele obișnuite ale acestui gen de filme (scările umezi și reci, flash-uri, cer înnorat, ferestre înghețate) abundă; momentele care șochează sunt puține și slăbuțe.
William Goss – Film.com
Treace o oră până ce unul dintre protagoniști afirmă: ”trebuie să fim atenți”. Vreți să fiți atenți? Nu faceți un tur fără autorizație la o fostă centrală care a fost gazda unui dezastru nuclear.
Norm Schrager – Paste Magazine
E perfect că toți tinerii protagoniști se-nvârt în cerc pentru o bună bucată de timp – este o metaforă pentru stilul repetitiv și tern al regizorului-debutant Brad Parker.
Frank Scheck – Hollywood Reporter
Acest horror de buget mic, a cărui acțiune se petrece în zona fostei centrale abandonate de la Cernobîl, vine cu o explicație bună a creaturilor mutante care apar în film.
Mark Olsen – Los Angeles Times
Lipsa suspansului și a surprizelor din acest film putred devine propria sa formă de contaminare.
Clark Collis – Entertainment Weekly
Chiar dacă nu se apropie de Paranormal, rezultatul este superior multor horror-uri de buget mic care au apărut după aceea
Max Nicholson – IGN
Fanii entertainment-ului să se considere avertizați…