Cinderella (2015)

Cenușăreasa

Premieră:
13-03-2015
Durată:
105 minute
Site oficial:
Cinderella (2015)
Distribuitor:
Angela Georgiana Alexandru – CineAmator
Captivant, induiosator, amuzant, nuantat in teme, decoratiuni si in evenimente, „Cinderella” se recomanda ca cea mai buna realizare Disney a ultimilor ani.
Ştefan Dobroiu – Cinemagia
Poate că totul pare previzibil, dar Kenneth Branagh parcă a dispus de o baghetă magică, iar ceea ce a aruncat pe ecran este colorat, antrenant, emoţionat şi perfect potrivit pentru o vizită la cinema împreună cu toţi membrii familiei.
Flavius Policală – F And G Must See
“Cinderella” este induiosator, surprinzator de suav si copilaros, iti incalzeste inima si te transpune in trairea romantica, pura si nealterata de cinism.
Ioana Raluca Popescu – To the Edge and Back
Cheia succesului pentru “Cinderella” sta in buna utilizare a talentului actoricesc si aici dam din nou de Branagh, un fin cunoscator al actorilor si al ”exploatarii” for what is worth in orice scena.
Manohla Dargis – New York Times
Ascensiunea Dlui. Branagh în regia filmelor de studio cu buget mare rămâne un mister, iar „Cinderella” are foarte puține atuuri dincolo de fețele sale și de costumele care îți captează interesul sau imaginația.
Betsy Sharkey – Los Angeles Times
La fel de pur la suflet precum eroina sa, „Cinderella” plutește pe ecran ca o țesătură de borangic, plină de eleganță și grație.
Roth Cornet – IGN
Regizorul menține armonia dintre a onora basmul clasic Disney și a aduce mici modificări pentru audiența modernă.
Susan Wloszczyna – RogerEbert.Com
Branagh și compania realizează, probabil, această versiune nu doar pentru noi, adulții, ci pentru o nouă generație de copii care nu au avut ocazia să vadă „Cinderella” pe marele ecran. Pentru ei, va fi o cu totul nouă aventură.
Peter Travers – Rolling Stone
Cate Blanchett este perfect de minunată. Nimic nu o pune în umbră, poate cu excepția costumelor lui Sandy Powell și a platourilor lui Dante Ferreti, care sunt la fel de minunate.
Olly Richards – Empire
O fantezie convențională, dar care are spirit, este amuzantă în mod natural și interpretată perfect de actorii săi.
Gregory Ellwood – HitFix
Este greu să nu te capteze magia cinematografică de modă veche a lui Branagh.
David Rooney – Hollywood Reporter
Oricine este nostalgic pentru visurile din copilărie de transformare poate găsi ceva de care să se încânte într-un film care investește în sentimente din teme universale precum pierderea și reziliența, experiența și maturitatea.
Guy Lodge – The Guardian
Deși ar fi fost plăcut noul model al Cenușăresei să urmeze ideea feminismului din Frozen, modul demodat al filmului, păstrând romantismul de odinioară, este chiar propriul său șarm.