Cloudy with a Chance of Meatballs 2 (2013)

Stă să plouă cu chiftele 2

Premieră:
25-10-2013
Durată:
95 minute
Cristina Grigore – Cinemagia
Așa cum se întâmplă adesea în cazul sequel-urilor, scenariștii par să lucreze sub deviza lui ”mai mult, tot mai mult” și aglomerează imagini spectaculoase, personaje și idei atrăgătoare, însă pierd din vedere unitatea tematică a poveștii.
Jovi – Filme-carti
O imagine frumoasă pentru copii și adulți, așadar, o poveste palpitantă pentru micuți, dar care nu impresionează la nivel de mesaj pe nimeni […] Deci, o animație plăcută și atât.
Helen O’Hara – Empire
Foarte plăcut – mai ales dacă îți plac calambururile – și extrem de absurd.
Keith Staskiewicz – Entertainment Weekly
Cloudy With a Chance of Meatballs 2 este suficient de fermecător de unul singur, fără să pară că este o „ciorbă reîncălzită”.
Brian Tallerico – RogerEbert.Com
Lumea din Cloudy With a Chance of Meatballs 2 este inteligent concepută, designul filmului este captivant la toate nivelurile, iar vocile personajelor sunt bine alese. Povestea este cea care nu reușește să captiveze.
Alicia Malone – IGN
Cloudy With a Chance of Meatballs 2 este plin de glume cu referință la mâncare și are suficientă acțiune pentru a menține copiii amuzați. Indiferent de vârstă, este greu să nu te bucuri de acest film.
Drew McWeeny – HitFix
Este drăguț. Este amuzant. Copiii își vor dori jucării. Și, totuși, mă tulbură tocmai prin mesajul ciudat de la finalul filmului.
Miriam Bale – New York Times
Câteodată e atât de ciudat, colorat și sălbatic de drăguț încât ar putea ajunge un „Yellow Submarine” pentru o nouă generație.
Betsy Sharkey – Los Angeles Times
Detaliile sunt atât de bogate, atât de dense, încât ți-ai dori să oprești imaginea ca să ai timp să savurezi întreaga scenă.
Michael Rechtshaffen – Hollywood Reporter
Chiar dacă nu este la fel de plăcut ca și originalul, vocile personajelor captivante și cetele de „Foodimals” reușesc să facă din acest film un sequel destul de bun.
Matt Patches – Film.Com
Sunt multe motive pentru a râde, iar pentru o comedie de animație cu rating de audiență generală asta ar fi un fel de miracol. Dar, până la final, filmul și spectatorii sunt suprasaturați.
Geoffrey Macnab – The Independent
Sunt suficiente glume bazate pe mâncare pentru a satisface cele mai multe gusturi.